KOŽA

Što kažete na to da parfem nosi vaše ime? Uskoro je i to moguće u Zari!

Za nešto posebniju bočicu omiljenog parfema!

Često znamo isticati kako je parfem puno više od ugodnog mirisa te da dosljednim korištenjem pojedinih nota ostavljamo svoj prepoznatljiv trag kuda god pošli. Tako su nerijetke situacije da nas pojedini mirisi asociraju na neku osobu ili događaj, a što potvrđuje činjenicu da parfemi s vremenom postaju i dijelom našeg stila, kao i identiteta, stoga zašto ne nazvati parfem upravo svojim imenom?

Osim što su raskošne kombinacije mirisnih nota u malenim staklenim bočicama uvijek bile sinonim za luksuz, danas se kvalitetan miris može pronaći i po nešto prihvatljivijoj cijeni. Pravi dokaz toga su omiljeni high street brendovi, čiji dijelovi s parfemima nalikuju na izloge najpoznatijih parfumerija. Tako se brend Zara može pohvaliti zanimljivom suradnjom i to s jednim od najvećih imena u parfemskoj industriji, Jo Malone. Ova suradnja iznjedrila je raskošne i luksuzne mirise po high street cijenama, čime se svijet niche parfema približio širokoj publici. Tako možete pronaći osam različitih mirisa unutar kolekcije koja nosi naziv Zara Emotions, a u kojoj se nalaze raznovrsni mirisi, od citrusnih i cvjetnih nota, pa sve do onih drvenastih.

Pored ove suradnje, Zara je otišla korak dalje te je omogućila da svoj novi parfem učinite još više personaliziranijim i to tako da prilikom odabira parfema osmislite i njegov naziv. Ova opcija trenutno je moguća u Španjolskoj, no sigurni smo kako je pitanje dana kada će biti dostupna i na domaćem tržištu. Samo korištenje opcije vrlo je jednostavno, pa tako na njihovoj online stranici odabere željeni parfem i editirate njegov naziv, samo vodite računa da ne prelazite 9 znakova koliki je zapravo limit. Pored toga da parfem nosi vaše ime, ova opcija sjajna je prilika da poklonite i personalizirani poklon, pa tako možete sastaviti i neku kratku poruku, čestitku ili što god vam padne napamet!

Objavljeno: 24.04.2020. u 10:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p