KOŽA

Što su to maglice za lice i isplati li ih se koristiti?

Za savršeni ljetni 'glow' kože!
Za vrijeme visokih temperatura sve o čemu razmišljamo jest kako se dobro osvježiti tijekom dana, pogotovo ako još uvijek nismo 'zbrisali' negdje na obalu. Osim dovoljnog unosa tekućine, nije naodmet imati pri ruci i jedan skincare proizvod koji je zapravo pravi spas od nepodnošljivih vrućina te koji itekako pruža koži njegu koja joj je u ljetnim mjesecima itekako potrebna!

Sigurni smo da ste do sada čuli za maglice za lice, ali se iste iz nekog razloga ne pronalaze u vašoj svakodnevnoj rutini. Maglice su zapravo sprejevi za osvježavanje kože koje možete nanositi u bilo kojem trenutku dana, a posebno ih volimo koristiti kada temperature počnu premašivati visokih 30 stupnjeva Celzijevih. Riječ je o proizvodu čija je baza zapravo vodena tekućina koja se nanosi na lice uz pomoć raspršivača. Osim vode, maglice sadrže i druge vrijedne sastojke za njegu kože lica kao što su popularna hijaluronska kiselina te razni antioksidansi, a koristiti ih možete u bilo kojem trenutku dana! Funkcija maglica je takva da brzo ohlade i osvježe izgled kože te su razni načini njihovog korištenja; od toga da ih koristite kao prvi korak u svojoj rutini nakon čišćenja kože lica, kao pripremu za nanošenje seruma ili pak kao proizvod za setiranje make upa, zahvaljujući čemu on neće 'skliznuti' s kože lica.

Naš apsolutni favorit je L'Adria Restorative mist, hidratantna bijela vodica bez mirisa koja pruža instantno osvježenje i dubinsku hidrataciju kože. Također, ovaj proizvod stvara zaštitnu mrežu na licu koja štiti hidrolipidnu zaštitnu barijeru te sprječava gubitak vlage. Mi ovaj proizvod obožavamo koristiti kao sprej za setiranje make upa ili pak kao maglicu s kojom ćemo osvježiti izgled kože u bilo kojem trenutku dana!

Pored ovog proizvoda u nastavku smo izdvojili još nekoliko sjajnih maglica za lice koje će vam priuštiti onaj savršeni ljetni ‘glow’ kože.

Avène termalna izvorska voda, Fresh Vitamin Nectar Antioxidant Face Mist

Caudalie Beauty Elixir, Mario Badescu Facial Spray with Aloe Chamomile and Lavender

Afrodita ART of TANNING Hello, Summer Glow maglica za lice i tijelo, Melvita cvjetna vodica damaščanske ruže s raspršivačem

Foto: Instagram, Avene, Fresh, Caudalie, Mario Badescu, Afrodita, Melvita
Objavljeno: 30.06.2022. u 10:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p