KOŽA

Suha ulja sa šljokicama su sve što vam treba ovog ljeta

Za besprijekorni izgled kože

Njega tijela poprilično se mijenja kada temperature postanu nešto više, pa tako vodimo računa da u svoju beauty njegu uvrstimo proizvode koji će biti nešto laganijih tekstura te koji neće teško sjedati na našu kožu. Iako smo godinama imali nepravednu predodžbu o uljima kao o proizvodima koji našu kožu maste, danas to više nije slučaj, pogotovo kada na tržištu možete pronaći ulja u šljokastim varijantama, zbog čega je njihovo korištenje u potpunosti neodoljivo.

Za vrijeme proljeća nekako u vrlo kratkom vremenu prelazimo na nešto prozračnije i otvorenije modne komade, a ono što nam pokvari cjelokupni dojam našeg outfita jest ten koji i nije baš najugledniji. No, svoju kožu itekako možete pripremiti za ovakve situacije i to bez da ju trajno oštećujete primjerice solarijem ili pak direktnim izlaganjem štetnim sunčevim zrakama. Prekrasnu kožu u tren oka možete postići suhim uljima, a koja su posebna po tome što u svojim formulama kriju šljokice kojima je zaista teško odoljeti. Suha ulja kao takva imaju brojne benefite, budući da dubinski hrane kožu, a pritom nisu ljepljiva ili masna, pa se tako odmah nakon nanošenja možete odjenuti i krenuti dalje sa svojim obavezama. Upravo zato su suha ulja odlično rješenje ako imate poprilično užurbanu svakodnevicu, a opet se ne želite odreći besprijekornog izgleda kože.

Nuxe Huile Prodigieuse Or multifunkcionalno suho ulje sa šljokicama

Nuxe Huile Prodigieuse Or zasigurno je najpoznatije ulje sa šljokicama na beauty tržištu, a osim što će hidratizirati vašu kožu te joj pružiti svjetlucavi sjaj, ovo ulje izvrsno je i za vaše lice i kosu. Također nekoliko kapi možete dodati i u puder te tako nadomjestiti highlighter u svojoj svakodnevnoj make up rutini. U nastavku smo izdvojili i druga ulja sa šljokicama koja morate isprobati, stoga potražite svog novog saveznika u redovitoj njezi kože!

Olival Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama, Yves Rocher Monoi de Tahiti dragocjeno suho ulje

Luxea suho ulje sa zlatnim česticama, NARS Monoi Body Glow

Objavljeno: 03.06.2019. u 15:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p