KOŽA

Svi pričaju o serumu za rast trepavica koji u 14 dana postiže nevjerojatne rezultate!

Serum zahvaljujući kojem ćete se zauvijek pozdraviti s maskarom!
Činjenica jest da svi želimo imati dugačke, guste i čvrste trepavice, no rijetki su oni koji se istima mogu pohvaliti. Iako je već neko vrijeme prisutan trend umjetnih trepavica koje uvelike 'pokrivaju' ovaj 'nedostatak', što kažete na to da njihov rast vrlo lako možete potaknuti sami i to zahvaljujući serumu o kojem se jednostavno ne prestaje pričati?

Beauty industrija nas svakodnevno oduševljava svojim inovativnim proizvodima koji pomiču granice, pa tako svjedočimo učinkovitom skincareu čiji se rezultati mogu primijetiti već u svega nekoliko dana korištenja. Do sada je poticanje rasta trepavica bio dugotrajan proces koji traje mjesecima i to jedino ako se pridržavamo pravilne i redovite uporabe, no zahvaljujući ovom genijalnom serumu čekanju je došao kraj jer u svega 14 dana možete uživati u gustim i dugim trepavicama te se zauvijek pozdraviti s maskarom.

Riječ je o Derma-luxelash serumu za rast prirodnih trepavica s kojim je oduševljeno više od 160.000 žena! Ovaj serum stekao je dobar glas zahvaljujući posebnoj aktivnoj tvari koja jača prirodne trepavice, potiče njihov prirodni rast, potamnjuje ih i to sve u roku od dva tjedna, što zvuči gotovo pa nestvarno. Kako ovaj proizvod funkcionira? Nešto veću dužinu i gustoću trepavica (50%) možete postići u 14 dana redovitog korištenja, dok potpunu transformaciju možete očekivati završetkom tretmana, dakle nakon mjesec dana redovite uporabe. Derma-luxelash serum idealan je za kratke, tanke, neprimjetne i lomljive trepavice jer ih istovremeno njeguje i osnažuje.

Serum se nanosi na čisto lice te je dovoljna jedna aplikacija četkicom, tako da krenete od unutarnjeg dijela kapka prema vanjskom, kao da nanosite eyeliner. Serum se nanosi na oba kapka, svaku večer, a za najbolji rezultat potrebno je koristiti serum dva mjeseca. Proizvod možete kupiti ovdje te se i sami uvjeriti u njegovu učinkovitost!

Derma-luxelash serum za rast prirodnih trepavica

Foto: Instagram, Derma-luxelash serum
Objavljeno: 26.08.2022. u 11:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p