KOŽA

Tigrasta manikura je najveći jesenski trend koji nas je osvojio na prvu!

Zanimljiv statement dodatak svakom stylingu!

Baš kao što je to slučaj s odjećom, beauty svijet također je podložan trendovima i promjenama, pa je tako ove jeseni jedna vrsta manikure pokupila baš sve simpatije. Riječ je o tigrastom, odnosno životinjskom uzorku koji je odlična sinergija upečatljivosti koja može nositi i jednostavnu stilsku notu, pa ako ste još uvijek u nedoumici za koju se varijantu manikure odlučiti, mi predlažemo upravo ovu.

Kao što smo spomenuli, tigrasta manikura je sjajna opcija za sve one koji žele upečatljiv look, ali ipak zadržati i dozu elegancije te profinjenosti. Spomenuta varijanta manikure je i više nego sjajan spoj zaigranosti koji će se odlično uklopiti u gotovo svaku odjevnu kombinaciju i podariti joj dašak chic izgleda koji osvaja na prvu. Budući da je riječ o vrsti manikure koja je nešto zahtjevnija od ostalih, predlažemo da se svakako obratite profesionalcima koji će ju napraviti besprijekorno te se vješto poigrati bojama kako bi konačan rezultat bio najbolji mogući. Ipak, volite li i sami lakirati nokte i tako se opuštati, valja nabaviti prikladne boje lakova i krenuti u realizaciju.

Također, što se tiče dizajna možete se odlučiti da cijeli nokat bude u uzorku, ali i samo dio njega, pa tako jedna od mogućnosti jest napraviti decentnu francusku manikuru s tigrastim uzorkom ili pak tako ukrasiti samo neke nokte dok ostali mogu biti jednobojni. Mogućnosti je doista mnogo, a mi smo sigurni da ćete s lakoćom pronaći onu varijantu koja najbolje pristaje vašem stilu, oslikava osobnost te naglašava individualnost!

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.09.2021. u 10:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p