KOŽA

Tražite inspiraciju za svoju sljedeću manikuru? Evo nekoliko sjajnih prijedloga!

Izdvojili smo nekoliko Instagram profila koji će vas sigurno inspirirati!

Instagram je već odavno prepoznat kao prava riznica inspiracije, pa tako s pomno odabranim profilima zapravo uvijek znamo što odjenuti te kako kombinirati neke ključne modne komade. Ništa drugačije nije niti kada je beauty svijet u pitanju, a inspiracija nam je posebno potrebna prilikom odabira manikure, bez koje su ljetni mjeseci zapravo nezamislivi!

Imati njegovane i lijepo stilizirane nokte puno je više od osobnog stila te je zapravo odraz naše urednosti. Nakon hladnih mjeseci, naši modni komadi nešto su otvoreniji te su tako neki dijeli tijela poprilično izloženi znatiželjnim pogledima, stoga im treba posvetiti puno više pažnje sada kada su u prvom planu. U tu skupinu definitivno spadaju naši nokti, pa ne iznenađuje da je najveća potražnja u ovom periodu za manikurom te jednako važnom pedikurom. Bez obzira na to planirate li se prepustiti u svoje vlastite ruke ili pak one profesionalne, inspiracije s Instagrama su definitivno nešto što će vam olakšati odabir, budući da je stil nezaobilazan u izboru lakova ili uzoraka koji će se pronaći na samim noktima.

Ovo ljeto se tako možete odvažiti i na svoje nokte aplicirati nešto luđe nijanse ili se pak odlučiti za nesvakidašnje iscrtane motive, koji često zalaze u samu apstrakciju. Također su ove sezone poprilično popularne 'šarolike' manikure s pastelnim tonovima, a što je zapravo sjajan odabir ako težite nekoj suptilnosti s pomakom. U nastavku smo izdvojili nekoliko Instagram profila na kojima ćete sigurno pronaći točno ono što želite vidjeti ovo ljeto na svojim noktima!

Objavljeno: 18.07.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p