KOŽA

Trening za kožu lica kao sjajan način postizanja zdravog izgleda

...jer treniranje nije rezervirano samo za tijelo!

Početak nove godine vrlo često obilježe brojne odluke čije ispunjenje sami sebi svečano obećamo, a vrlo visoko na beskonačnom popisu nalazi se i dovođenja tijela u formu. Pune teretane pravi su dokaz kako je ova odluka zajednička svima nama, no da treniranje nije rezervirano samo za naše tijelo, potvrđuje i veliki trend u svijetu ljepote - anti age face lifting masaža!

Riječ je ritualu kojeg možete uključiti u svoju večernju skincare rutinu te koji se vrlo jednostavno može savladati, samo je potrebno pripremiti se na to da ćete nešto duže vremena stajati ispred zrcala. No, prije nego što se uopće prepustite ovom ritualu, važno je pripremiti svoju kožu lica i to tako da ju temeljito očistite. Kako biste bili sigurni da ste uklonili baš sve nečistoće s lica, nije naodmet osloniti se na poznati Korejski način čišćenja, a koji uključuje dva koraka; za početak šminku je najbolje uklanjati s uljnim čistačima, budući da u nekoliko poteza ukloni površinski sloj make upa, a zatim kožu isperite standardnim čistačem kako biste bili sigurni da nisu ostali ostaci prljavštine i make upa.

Potom nastavite sa standardnom njegom kože lica te kao zadnji korak neka bude nanošenje ulja. Ulje je vrlo važan faktor u anti age face lifting masaži jer ruke jednostavno klize niz kožu lica te su minimalne mogućnosti da se ona ošteti. Ova masaža sjajan je način da potaknete cirkulaciju, omekšate svoju kožu lica, a također njome otvarate pore te sve tvari koje ste nanijeli na kožu puno lakše u nju ulaze. Također ovom masažom prirodno potičete obnovu kolagena, čime se usporava starenje i ublažava vidljivost bora.

Caudalie Vineactive ulje za detoksikaciju, Kiehl's Daily Reviving Concentrate ulje za lice

Elemis Superfood Facial Oil ulje za lice, Olival Omega Eliksir

U nastavku smo izdvojili video koji će vas detaljno provesti kroz sve ključne korake, stoga odvojite 10-ak minuta na kojima će vam vaše lice itekako biti zahvalno!

Foto: Instagram, Youtube, Elmis, Olival, Caudalie, Kiehl's
Objavljeno: 30.01.2020. u 15:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p