KOŽA

U samom srcu Zagreba otvorena je nova Apivita trgovina!

Od sada su nam omiljeni proizvodi nadohvat ruke!

Apivita, grčki brend prirodne kozmetike, otvorila je novu „flagship“ trgovinu u samom srcu Zagreba, na adresi Gundulićeva 9. Mjesto je to u kojem vlada ozračje pozitivne energije koja obuzima cijelo tijelo i duh i budi sva čula. U arhitektonskom smislu, dizajn nove Apivita oaze stvoren je s velikom strašću, a odražava filozofiju, vrijednosti i nadahnuće samog brenda.

Svaki posjetitelj nove Apivita trgovine imat će priliku doživjeti jedinstveno iskustvo kupovine kroz proizvode, njihova pakiranja i prirodne materijale koji su u korelaciji sa svime što brend predstavlja. Kroz interaktivan pristup, ovaj kozmetički brend vodi svakog posjetitelja na holističko putovanje, u kojem nema mjesta za ništa drugo osim uživanja i prepuštanja najmirisnijim i najučinkovitijim prirodnim proizvodima. U maloprodajnom prostoru svaki posjetitelj dobiva jedinstveno iskustvo kupovine u kojem su prisutni snaga prirode, tajne pčelinjeg društva i bogata grčka flora, u kombinaciji s Apivita pristupom zdravlju i ljepoti. U ovoj novoj beauty oazi, proizvodi su glavni protagonisti i predstavljeni su na jedinstven estetski način koji kombinira tradicionalne uzorke s industrijskim metalnim konstrukcijama izrađenim po mjeri.Središnji dio trgovine zauzima velik stol, izrađen od otvorenih košnica koje simboliziraju grčko gostoprimstvo, a gdje posjetitelji uvijek mogu uživati i okrijepiti se s toplim čajem s medom. Impresivno stablo masline također je smješteno u središnjem prostoru, a predstavlja simbol mudrosti, znanja i grčke prirode. Nova beuaty oaza prepuna je i umjetničkih elemenata: ukras na ulazu i blagajna, originalna su umjetnička djela kipara Nikosa Papoutsidisa, koji je svoju inspiraciju pronašao u svijetu Apivite i njegovih simbola.Ovaj kozmetički brend primjenjuje vrhunske zelene kozmetičke metode kako bi stvorio proizvode s do 100 postotnim prirodnim sastavom i dokazanom učinkovitošću. Više od 40 godina Apivita je predvodnik u miješanju propolisa, meda, pčelinjeg voska i matične mliječi, biljnih ekstrakata i organskih esencijalnih ulja te bilježi i utjelovljuje svoju stručnost, strast i predanost u svakom svom proizvodu, otkrivajući istinsku ljepotu svijetu.

Osim u središtu Zagreba, na adresi Gundulićeva 9, Apivita proizvode moguće je pronaći i u Apivita trgovini u Splitu, na adresi Narodni trg 1, na policama Muller trgovina te u ljekarnama širom Hrvatske.

Foto: PR
Objavljeno: 27.10.2020. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p