KOŽA

U Zari smo pronašli parfem koji neodoljivo podsjeća na najpopularniji miris svih vremena!

Miris koji osvaja na prvu!

Činjenica jest da parfem nerijetko preuzima ulogu modnog dodatka i zaokružuje naš outfit, pružajući mu nešto posebniju i drugačiju notu. Upravo zato svjedočimo neprestanom dolasku nekih novih parfemskih mirisa na tržište, a kojima ne možemo odoljeti da ih ne testiramo. S druge strane, postoje neki mirisi koji su toliko dobri da su nas već prvim nanošenjem kupili zauvijek...

Upravo se kao jedan od najvećih favorita izdvaja miris Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum, a koji slovi kao najpopularniji parfem svih vremena. Riječ je o mirisu kojeg podjednako vole žene i muškarci, a iako je predstavljen službeno davne 2017. godine, popularnost mu ne jenjava, već naprotiv, samo raste! Tajna njegovog uspjeha leži u prekrasno komponiranim mirisnim notama od kojih se najviše izdvajaju gornje note gorki badem i šafran, srednje note egipatski jasmin i kedar te bazne note ambergris, drvene note i mošus.

S druge strane, njegova cijena poprilično je paprena, stoga će vas sigurno razveseliti vijest kako u Zari možete pronaći parfem koji neodoljivo podsjeća na ovaj kultni, luksuzni miris. Ovaj omiljeni modni brend već je postao poznat po svojim 'dupe' mirisima poznatih parfema, a ovoga puta je riječ o parfemu 'Red Temptation'. Razlika je naravno u trajanju samog parfema gdje je originalni Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum izrazito dugotrajan te se na koži zadržava baš cijeli dan, no ako tražite nešto povoljniju verziju koja će pružiti koliko toliko sličan efekt, onda je ovo izbor za vas!

Foto: Instagram, Zara, Maison Francis Kurkdjian
Objavljeno: 15.09.2023. u 08:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p