KOŽA

U Zari smo pronašli predivan parfem koji se nanosi - četkicom!

Miris kojeg ćete uvijek držati nadohvat ruke!

Koliko su parfemi omiljen kozmetički proizvod najbolje potvrđuje činjenica kako više niti jednu bočicu ne možemo staviti u svoju kolekciju jer jednostavno nema mjesta. Parfem nije samo kozmetički proizvod, već ključna točna na i našem cjelokupnom outfitu, a nerijetko o nama može puno toga i otkriti...

Stoga ne iznenađuje da sve veći broj brendova, pogotovo onih modnih, u svojoj kolekciji imaju barem jednu bočicu parfema, a kada su modni high street brendovi u pitanju, nemoguće je, a da ne spomenemo Zaru, koja je njihovom kreiranju pristupila poprilično ozbiljno. To definitivno potvrđuje suradnja ovog brenda s londonskim brendom Jo Malone, ali i brojne inovacije u samom dizajnu parfema. Jedna od posljednjih takvih je i dizajn parfema u obliku četkice, što je jedan posve nov način nanošenja omiljenog mirisa. Činjenica jest da pri prskanju parfemom dio mirisa ostane u zraku, dok ga s ovim vrlo lako možemo nanijeti na ključne točke.

120 kn

Također ovaj parfem je idealan za nošenje u dnevnoj torbici jer ne zauzima puno mjesta te se u svakom trenutku njime možete i osvježiti. 'Pinceau a Parfum' parfem pripada kolekciji Zara Emotions, a u njoj možete pronaći četiri različita mirisa u obliku četkica, stoga smo sigurni da će svatko pronaći onaj idealan za sebe!

Zara

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 27.09.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p