KOŽA

U Zari smo pronašli sjajan kozmetički set za njegu kože lica

Znamo kako svakodnevnu njegu lica učiniti mrvicu jednostavnijom!

Iako možda na prvu zvuči banalno, njega kože lica poprilično je složen proces. Pored pronalaska odgovarajućih proizvoda za njegu lica, a što najčešće radimo metodom pokušaja i pogrešaka, zbog čega veliki broj proizvoda završi u košu za smeće, vrlo je važno zato pravilno ih i primjenjivati. Danas postoje brojni alati koji nam znatno olakšavaju našu svakodnevnu skincare rutinu te pospješuju djelovanje omiljenih krema i seruma, a njihovu vrijednost polako prepoznaju i popularni high street brendovi...

Sigurno ste primijetili kako se u posljednje vrijeme sve vrti oko kozmetičkih proizvoda i cijele skincare filozofije. Postalo je gotovo pa nemoguće zaviriti na Instagram feed, bez da nam ne 'iskoči' barem jedna fotografija nečije skincare rutine ili omiljenih proizvoda. Danas se više no ikada govori o njezi kože lica, pa tako ne iznenađuje da ista polako ulazi u trgovine, a u kojima smo donedavno kupovali samo odjeću. Tako je Zara na svoje police smjestila jedan zanimljiv kozmetički set koji je zaista pametno osmišljen, pa osim što je riječ o lijepom dodatku svake skincare rutine, istovremeno je i funkcionalan.

Unutar Zarine kozmetičke torbice možete pronaći nekoliko prikladnih proizvoda s kojima bi njega lica trebala biti nešto jednostavnija, poput elastične gumice za kosu, ukosnice i čičak trake, s kojom će svaka vlas biti na svome mjestu jer tko još voli kada mu se kosa uprlja uljem ili serumom za njegu? U setu je i pamučni ručnik, pa ćete tako uvijek imati onaj jedan ručnik samo za lice, a definitivno najbolji dio ovog seta je masažni valjak za lice i vrat. Ovdje nije riječ o bilo kakvom valjku, već o onom od žada čije korištenje dolazi iz drevne kineske medicine gdje se vjerovalo kako upravo žad ima moć izvući negativnu energiju, zbog čega koža poprima njegovan i zdrav izgled.

Ovaj valjak primarno služi za poticanje cirkulacije, pa tako nježnim pokretima po licu stimulirate limfni sustav, smanjujete natečenost lica i učvršćujete samu kožu. Valjak od žada sjajan je za sve tipove kože, a još će biti efikasniji ako ga netom prije korištenja ostavite par minuta u hladnjaku. Prije njegovog korištenja obavezno temeljito očistite lice i masažu započnete tek onda kada na kožu nanesete standardno ulje, serum ili kremu, kako biste izbjegli neugodno zatezanje lica!

Zara (300 kn)

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 26.10.2020. u 10:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p