KOŽA

Učinkovite marmelade s kojima je osunčani ten zagarantiran

Za preplanulu put u tren oka!

Iako još uvijek nismo zakoračili u ljetne mjesece, povremene sunčeve zrake sasvim su dovoljne da okupiramo svoje misli svim onim aktivnostima koje posebno volimo raditi ljeti. Tako se pored razmišljanja o godišnjem odmoru i bijegu iz monotone svakodnevice, na našem popisu nalazi i 'sakupljanje' gotovo svake zrake sunca te postizanje brončanog tena u kojem toliko volimo uživati!

Posljednjih nekoliko sezona sunčanje i postizanje brončanog izgleda kože postalo je nezamislivo bez marmelade i pekmeza za sunčanje. Riječ je o beauty proizvodima koji su ovu aktivnost doveli na jedan sasvim nov nivo te s kojima je postizanje tamnijeg izgleda kože značajno jednostavnije i brže. Budući da toliko toga volimo kod preplanule puti, od toga da nam sva odjeća mrvicu bolje pristaje, pa do toga da eventualne nepravilnosti na našoj koži postaju neprimjetne, ne iznenađuje da popularnost ovih proizvoda iz sezone u sezonu raste.

Ono što je važno znati prije korištenja marmelada za sunčanje jest da one uglavnom nemaju zaštitni faktor, pa vas kao takve ne mogu štititi od štetnih UV zraka, stoga ih radije koristite nakon što ste već nekoliko puta izlagali svoje tijelo suncu i postigli podlogu, kako biste izbjegli neželjena crvenila ili eventualne opekline. U nastavku smo izdvojili omiljene marmelade za sunčanje, a neke od njih sadrže i zaštitni faktor što samo dodatan poticaj da ih uvrstite u svoju skincare ljetnu rutinu!

Biobaza pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put

Olival SUPER Mrkva pekmez za ubrzano tamnjenje

Kivvi Lemon & Mint Body Marmalade

Afrodita Sun Care Tropical marmelada

Foto: Instagram, Afrodita, Olival, Kivvi, Biobaza
Objavljeno: 16.05.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p