KOŽA

Ulja koja će preporoditi i one najoštećenije nokte!

Njega za koju morate imati vremena!

Njegu noktiju donedavno smo povjeravali omiljenim kozmetičkim salonima, koji su bili zaduženi za njihov zdrav izgled, no zbog pandemije koronavirusa, sva njega pala je u naše ruke - doslovno! Lijepi nokti su zapravo oni zdravi, a budući da upravo oni mnogo govore o nama, važno je pružiti im najbolju moguću njegu!

Našim noktima, baš kao i ostatku tijela, potrebno je jedno proljetno buđenje. Zimi se baš i nismo previše trudili oko njihovog izgleda jer smo ruke uglavnom skrivali ispod debelih džempera i toplih rukavica, no sada je stigao period kada će ruke ponovno biti u prvom planu. Sigurni smo kako je vaša kupaonica prepuna lakova za nokte, rašpica i njegujućih krema za ruke, no ta kolekcija je nepotpuna bez dobrog ulja. Ulja su se pokazala sjajnima u njezi suhih noktiju, kao i onih koji se listaju te kao takvi lako pucaju.

Unazad nekoliko godina zazirali smo od njihovog korištenja budući da je njihovo nanošenje bilo dosta nespretno te je uglavnom rezultiralo s masnim mrljama po odjeći, no danas na tržištu možete pronaći ulja u pametnim ambalažama i s puno praktičnijim načinima nanošenja. Tako su neka pakirana kao male bočice s kapaljkom, neka kao klasični lak za nokte, dok se neka pojavljuju u stickovima. U nastavku smo izdvojili praktična ulja koja su bogata vitaminima, pa kao takva hrane i omekšavaju nokte, pružajući im potrebnu vlažnost i elastičnost!

Dr. Hauschka ulje za nokte s neemom

Essie Apricot Nail &Cuticle Oil

Alessandro ulje za nokte i kožicu

Nikel ulje za nokte s avokadom

Solar Oil Nail And Cuticle Conditioner

Essence Repairing Nail Oil

Foto: Instagram, Dr. Hauschka, Essie, Alessandro, Nikel, CNDc, Essence
Objavljeno: 10.04.2020. u 10:31

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p