KOŽA

Ulja za tuširanje nakon kojih nije potrebno nanositi kremu

Hranjiva ulja koja koža obožava!

Sigurni smo kako o pojedinim beauty ritualima baš svatko ima svoje mišljenje te da za određene smatrate kako su u potpunosti nepotrebni, no u tu skupinu definitivno ne spada tuširanje. Osim što je riječ o higijenskoj navici, a o kojoj zapravo ovisi i naše zdravlje, tuširanje itekako može biti i opuštajući beauty ritual u kojem možete uživati, a sve zahvaljujući jednom posebnom proizvodu...

Da tuširanje nije samo nužan higijenski ritual dokazuju i brojni proizvodi koji se nalaze na našoj kozmetičkoj polici, no iako gelovi za tuširanje nekako već godinama vode glavnu riječ kada je čistoća kože u pitanju, u posljednje vrijeme svu našu pažnju kradu ulja. Ovdje nije riječ o bilo kakvim uljima, već o onima koja su u potpunosti prigodna za tuširanje, a volimo ih iz brojnih razloga; za vrijeme zimskih mjeseci naša koža ima veliku potrebu za vlagom, koju rapidno gubi za vrijeme ovih hladnih dana, budući da je vanjski zrak vrlo hladan i suh, a interijeri su pregrijani i također suhi, pa sve te okolnosti dovode do toga da je naša koža dehidrirana.

Također moramo priznati kako nas je bogati beauty svijet primorao da dosta svog vremena provodimo unutar kupaonice, nanoseći raznovrsne proizvode na svoju kožu, a ništa drugačije nije niti kada je tuširanje u pitanju. Ulja su ovdje sjajna jer vrlo lako mogu skratiti ovu rutinu jer nakon njihovog nanošenja nije potrebno još dodatno nanositi i standardnu kremu za njegu tijela. Razlog za to je vrlo jednostavan; ulja su poprilično hranjiva, nerijetko i teža od standardnih gelova za tijelo te se duže zadržavaju na koži, čuvajući njezinu vlagu i pritom ostavljaju ju mekom, sjajnom i mirisnom. U nastavku smo izdvojili omiljena ulja s kojima će tuširanje biti mrvicu posebniji ritual, stoga odvažite se na malo drugačiju svakodnevnu rutinu!

Eucerin pH5 ulje za tuširanje, L'Occitane Ulje za tuširanje Badem

Nuxe Prodigieux® Shower Oil

Uriage ulje za kupanje, Decleor Relax Intense ulje za kupanje

Kiehl’s Creme de Corps Smoothing Oil to Foam Body Cleanser

Foto: Instagram, Kiehl's, Nuxe, Uriage, Decleor, Nuxe, Eucerin, L'Occitane
Objavljeno: 20.01.2020. u 11:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p