KOŽA

Upravo sada je idealno vrijeme za krenuti u borbu protiv celulita, a ovi proizvodi će vam u tome i pomoći!

Proizvodi koji su se istaknuli kao sjajni saveznici u borbi s narančinom korom!

Iako nas razmišljanja o celulitu krenu moriti tek s dolaskom nešto toplijeg vremena, kada trebamo uskočiti u kratke hlače i omiljene suknje, njegovo uklanjanje zapravo je idealno započeti u zimskim mjesecima jer si tako stvaramo kontinuitet njege koji na kraju i dovodi do nekih rezultata. Celulit je posljedica našeg životnog stila, koji je uvelike postao sjedilački, stoga je potreban poprilično dug period da se njegova pojava znatno umanji, a u tome vam uvelike mogu pomoći i proizvodi o kojima više možete saznati u nastavku.

Celulit je zapravo normalna pojava na ženskom tijelu te iako možda tako ne izgleda na prvu, baš svaka žena ga ima. Ono što s celulitom možemo napraviti jest umanjiti njegovu vidljivost, no ne ga i eliminirati u potpunosti, stoga neka vaša očekivanja prije svega budu realna. Ova pojava nije samo posljedica našeg životnog stila, već može biti i uzrokovana hormonalnom neravnotežom, ali i problemima cirkulacije krvi te povećanim količinama toksina u masnom tkivu. Najčešće ga možemo primijetiti u predjelu nogu i bokova jer je cirkulacija krvi u tim dijelovima nešto sporija, pa je tako najefektnije rješenje masaža. Prednosti masaže su te da poboljšava cirkulaciju krvi i limfe te je odlična potpora u uklanjanju toksina iz tijela, a kako bi ona ostvarila nešto značajniji učinak, njezine rezultate možete pospješiti koristeći sjajne proizvode koji ciljano djeluju protiv celulita.

Riječ je o proizvodima koji u svojoj formuli sadrže aktivne sastojke, koji kao takvi duboko prodiru u kožu, čineći ju čvršćom. Također česti sastojak ovakvih proizvoda je kava, koja zahvaljujući kofeinu ima stimulativno i diuretičko djelovanje, čime poboljšava protok krvi na površini kože. Uz nešto aktivniji način života i probrane namirnice, započnite svoju borbu s celulitom, a u čijim ćete rezultatima uskoro i uživati!

Sisley Cellulinov Intensive Anti-Cellulite Body Care, Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Nivea Skin Firming & Toning Gel-Cream, Kozmetika Afrodita Firming Boost krema

Bodishape Cellulite Cream With Retinol and Caffeine

Foto: Instagram, Bodishape, Nivea, Kozmetika Afrodita, Sol de Janeiro, Sisley, Clarins
Objavljeno: 14.01.2022. u 19:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p