KOŽA

Uskoro na tržište stiže parfem za koji znamo da će nam biti jedan od omiljenijih!

Valentino najavljuje lansiranje novog parfema, čija je ambasadorica Lady Gaga!

Valentino sa zadovoljstvom najavljuje lansiranje novog parfema, Voce Viva, koji je osmislio kreativni direktor Pierpaolo Piccioli u suradnji s tvrtkom Valentino Beauty. Valentino Voce Viva zamišljen je kao glas koji prenosi poruku diljem svijeta i poziva svakoga da dirne srca drugih, nadahnjuje ih i ostvari svoje snove. Voce Viva odražava vrijednosti uključivosti i individualnosti ove modne kuće i slavi jedno od najintimnijih ženskih čula.

Valentino s ponosom proglašava Lady Gagu zaštitnim licem svojeg novog parfema i tako poziva svakoga da izrazi svoje najveće snove i ostvari ih. Lady Gaga jedan je od najsnažnijih glasova suvremene glazbene scene i jedina izvođačica koja je u istoj godini osvojila nagrade Oscar, Grammy, BAFTA i Zlatni globus, koje je zaslužila svojim vrhunskim nastupom u filmu Zvijezda je rođena. Lady Gaga glas je jedne generacije i već više od desetljeća nadahnjuje milijune ljudi diljem svijeta. Modnu kuću Valentino i pjevačicu ne povezuju samo talijanski korijeni. Kao simbol poštovanja različitosti i pronalaska svojeg mjesta pod suncem, Lady Gaga zastupa iste vrijednosti kao Valentino.Budi svoj, voli sebe i ne odustaj od svojih snova.” Lady Gaga. „Lady Gaga utjelovljuje slobodu, samouvjerenost i čisto srce. Svojim sudjelovanjem u ovoj kampanji podiže simboličku vrijednost projekta na najvišu razinu. Ona je ikona svoje generacije. Njezina poruka slobode, strasti prema umjetnosti, samouvjerenosti i ravnopravnosti jednaka je onoj koju zagovara zajednica Valentino. Ponosan sam što nam se pridružila.” Pierpaolo Piccioli.

Reklamna kampanja za parfem Voce Viva bit će predstavljena u rujnu 2020. prilikom globalnog lansiranja ovog novog parfema.

Foto: PR
Objavljeno: 12.07.2020. u 09:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p