KOŽA

Uskoro se otvara The Body Shop u samom centru Zagreba!

Izdvojili smo proizvode koje ćemo sigurno staviti u svoju košaricu!

Za brend The Body Shop sigurno ste do sada već čuli, ako ne i sami testirali njihove proizvode. Dostupnost ovog brenda uvelike je doprinijela i porastu njegove popularnosti, a nova adresa koja će uskoro osvanuti u Bogovićevoj ulici mogla bi dovesti do toga da se na gotovo svakoj kozmetičkoj polici nalazi barem jedan proizvod ovog poznatog brenda!

Njega koža područje je u kojem poprilično volimo eksperimentirati, pa samo tako uvijek otvoreni novitetima koji bi trebali poboljšati izgled naše kože te ju u potpunosti nahraniti. The Body Shop nametnuo se kao brend koji upravo tako djeluje na samu kožu, a osim njege veliki broj proizvoda ostavlja sjajan miris koji vrlo lako može zamijeniti bilo koji parfem. Osim po funkcionalnim proizvodima za njegu kože, ovaj brend je stekao naklonost i zbog toga što se radi o prvom međunarodnom beauty brendu koji je pokrenuo pitanje zaštite životinja u svrhu testiranja kozmetičkih proizvoda, pa su tako svi proizvodi cruetly free. Ponuda koju ima ovaj brend poprilično je bogata, pa se postavlja pitanje koji proizvodi se zaista isplate staviti u shopping košaricu?

Maslaci za tijelo definitivno su proizvod s kojim ne možete pogriješiti, budući da je koža nakon njihovog nanošenja meka, glatka i prekrasnog mirisa, a u kolekciju također možete dodati i gelove za tuširanje, koji su kao i većina proizvoda sastavljeni od prirodnih sastojaka. Nadalje, The Body Shop Cucumber Cleansing Milk sjajan je za čišćenje lica, a riječ je o proizvodu na bazi krastavca, namijenjen svim tipovima kože, ima blagi miris te je vrlo nježan prema koži. Koji god proizvod da odaberete, sigurni smo da nećete pogriješiti!

Objavljeno: 11.03.2020. u 14:25

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p