KOŽA

Uz ove pilinge lakše ćete doći do preplanule puti!

Odlični proizvodi za ljetne dane!

S dolaskom sve toplijih dana i izlaganjem kože tijela suncu i moru, kao neophodan korak u njezi nameće se piling tijela. Naime, piling je vrlo važan tijekom cijele godine jer kožu čini zdravom i glatkom, no njegova učinkovitost posebno je izražena tijekom ljetnih mjeseci, stoga ako već niste, krajnji je trenutak da svom tijelu pružite pravi spa užitak.

Kao što smo spomenuli, glavna zadaća pilinga za tijelo je ukloniti mrtve stanice kože, ali i nahraniti kožu te ju učiniti neodoljivo mekom na dodir. No, piling za tijelo ima još pregršt benefita koji nisu zanemarivi. Tako primjerice pomaže suzbijanju dosadnih uraslih dlačica, sprječava isušivanje kože nastalo učestalim depiliranjem ili nošenjem uske odjeće, ali i potiče cirkulaciju te elastičnost.

Nadalje, kada govorimo o ljetu i pilingu, ovaj kućni tretman kožu savršeno priprema za sunčanje jer će tada vaša boja koju ste ‘ulovili’ biti puno dugotrajnija i ujednačenija. Što se tiče same učestalosti korištenja, piling za tijelo preporučeno je raditi u prosjeku 2-3 puta tjedna, naravno ovisno o vašem stadiju kože i potencijalnim problemima. No, moderne formulacije pilinga nisu nimalo agresivne niti štetne, stoga bez brige možete uživati u ovim sjajnim proizvodima.

U nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih pilinga za tijelo koji sigurno neće razočarati!

Ziaja GdanSkin piling za tijelo, La Mer The Body Refiner

Biotherm Bath Therapy Relaxing Blend Scrub, Nacomi piling za tijelo Sunny Orange Sorbet

The Body Shop Special Edition Zesty Lemon Body Scrub, Nuxe Body piling za tijelo

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.07.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p