KOŽA

'Yoga Skin' je novi beauty trend koji garantira prekrasan izgled

Svjež i prirodan izgled ove sezone je itekako poželjan!

Bez obzira pridržavate li se svojih novogodišnjih odluka o zdravijem načinu života ili ste već odavno zaboravili na istu, uvijek je pravo vrijeme za poneku fizičku aktivnost. Iako vježbanju možemo pronaći u tren oka tisuću mana, ništa ne može osporiti onaj dobar osjećaj nakon odrađene aktivnosti koji se reflektira i na naš izgled.

Sigurno ste se nekada nakon završenog treninga pogledali u ogledalo i uočili da vaša koža poprima neki posebni sjaj. Kako beauty svijet nikada ne miruje, svakodnevno nas iznenadi pokojim novitetima koji nam olakšavaju put ka besprijekornom izgledu, pa je tako nedavno iznjedrio i 'yoga skin'. Joga je poznata da blagotvorno djeluje na naš um i tijelo te je izuzetno cijenjena zbog svoje sposobnosti da smanji razinu stresa i potakne dobro raspoloženje, a čini se kako je počela ostavljati i svoj trag u beauty svijetu. Zdravi sjaj kože koji se pojavljuje, primjerice nakon dobrog sata joge, možete imati i ako svoje treninge zanemarujete. Ovaj najnoviji beauty trend osmislila je vizažistica iz Velike Britanije, Sarah Hill, koja je otkrila nekoliko koraka koji vode do kože koja zrači.

Da bi postigli hiperrealističnu verziju kože koja će se prezentirati u svom najboljem mogućem izdanju, potrebno je za početak krenuti s uobičajenom rutinom njege lica preparativnom kozmetikom koju je potrebno nakon nanošenja ostaviti da se upije kroz 5 minuta. Zatim nanesite jedan sloj primera te nekoliko kapljica tekućeg pudera koji ćete pomiješati svojim uljem za lice. Također možete staviti i kapljicu tekućeg highlightera, ali pazite da ne kreirate premasni izgled kože. Sve navedeno polako umasirajte u lice te vodite računa da ste ravnomjerno obuhvatili njegovu cijelu površinu. Masaža će vašem licu dobro koristiti budući da tako potičete cirkulaciju te dopuštate proizvodima da se bolje upiju. Sljedeći korak je nanošenje korektora na dijelove lica koji zahtijevaju dodatno prekrivanje, poput područja ispod očiju. Kompletni make up zaokružite rumenilom ili bronzerom, ali bez pretjerivanja jer yoga skin look treba biti prozračan, svjež i najvažnije od svega, prirodan.

 

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.02.2019. u 14:19
Tagovi: beauty, koža

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p