KOŽA

Za ovaj serum mnogi kažu da je pravo čudo jer potiče rast trepavica, a obožava ga i vrhunska make up artistica

Serum koji vrijedi baš svaki euro
Imati duge, guste i uvijene trepavice nedostižan je san mnogih. Upravo je želja za takvim trepavicama lansirala maskaru kao najpopularniji make up proizvod koji se može pronaći u baš svakoj kolekciji, bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili se istog sjetite samo onda kada su posebne prigode u pitanju, jer zaista malo tko ima priliku pohvaliti se upravo takvim prirodnim izgledom samih trepavica...

S druge strane, beauty svijet iz dana u dan napreduje svojim inovativnim formulama koje čine čudo kada je njega u pitanju. Ako želite potaknuti rast trepavica, pa i onih koje su izrazito kratke, onda se u vašoj kolekciji mora pronaći serum za koji nerijetko kažu da je pravi mali čarobnjak u bočici. Riječ je o Derma-Luxe Cosmetics Lash serumu za trepavice koji potiče rast trepavica te nakon redovitog korištenja možete očekivati do 73 % uvijen izgled trepavica i do 100 % duže trepavice nakon završenog tretmana. Također, ovaj serum je jedinstven na tržištu jer bez obzira na učinkovitu formulu, ona je izrazito nježna, pa čak i za osjetljivo okoloočno područje.

Derma-Luxe Cosmetics Lash serum za trepavice

Nadalje, oduševljenje s ovim serumom dijeli i make up artistica koja se već 7 godina profesionalno bavi šminkanjem na području Istre, Helena Šoljan: "Bez obzira na moju profesiju smatram da su najljepši makeup - uredne obrve, maskara, decentno odrađen ten i sjajilo/ruž. Od tih se koraka sastoji moja rutina stoga mi je bitno da su trepavice zdrave i primjetne. Rezultate korištenja Derma Luxe Lash seruma prvo sam zamijetila na klijenticama a zatim sam se uvjerila i osobno. Bitna je upornost i strpljenje, nakon cca 3 mjeseca korištenja razlika se zaista vidi na dužini i gustoći. U beauty industriji danas prevladava “manje je više” a uz čvrste i kvalitetne prirodne trepavice dnevni makeup se zaista može svesti na minimum." - govori Helena.

Ovaj serum koristi se poprilično jednostavno; potrebno ga je nanijeti direktno na kapak kao eyeliner jer tako djeluje direktno na folikul dlake, a već nakon nekoliko tjedana korištenja primijetiti ćete kako su vaše trepavice duže, jače i otpornije!

Foto: Instagram
Objavljeno: 21.05.2023. u 00:00
Tagovi: serumi, trepavice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p