KOŽA

Zara ima nove parfeme s mirisom vanilije o kojima priča cijeli internet

Parfemi koji su pravi dupe omiljenim dizajnerskim mirisima
Da Zara već odavno nije mjesto na koje volimo zaviriti samo onda kada je obnova garderobe u pitanju, već i u situacijama kada smo u potrazi za nekim novim mirisom, ne trebamo previše naglašavati. Sigurni smo da već imate neke svoje mirisne favorite kojima se baš uvijek rado vraćate, no Zara je ove sezone upotpunila kolekciju s još 4 nova mirisa kojima nije dugo trebalo da osvoje baš sve društvene mreže!

Ako ste ovih dana u potrazi za novim parfemom, onda pravac u Zaru. Odnedavno se na njihovim policama mogu pronaći čak 4 nova parfema kojima je baza vanilija, a koji pak neodoljivo podsjećaju i na neke poznate dizajnerske parfeme. Općenito, parfeme s mirisom vanilije volimo zbog tople, slatke i senzualne note, a upravo je ovo jedan od najpoznatijih mirisnih sastojaka u parfemima te se često koristi kao osnovna nota ili kao sastojak koji dopunjuje neke druge note u samom parfemu.

Kolekcija koja nikoga nije ostavila ravnodušnim

U Zarinoj ponudi možete pronaći Hypnotic Vanilla koji jako podsjeća na kultni Dior Hypnotic Poison te je poprilično sladak i vanilast, Vanilla Vibration gdje su malo naglašenije drvenaste note, Supreme Vanilla koji je idealan za ljubitelje izrazito slatkastih mirisa te Starlight Vanilla koji nas jako asocira na parfem Jo Malone Tonka and Myrrh. Pored predivnog mirisa, nas je oduševila i njihova dugotrajnost, stoga je pravo vrijeme da obnovite svoju mirisnu kolekciju!

Supreme Vanilla 19,95 eura, Starlight Vanilla 9,95 eura

Hypnotic Vanilla 9,95 eura, Vanilla Vibration 19,95 eura

@natalie_mccc Zara perfumes are elite especially this new vanilla range #zaraperfume #zaravanillacollection #zaranewperfume ♬ original sound - Nat Mc
@makeupsessions An overview of the new Zara vanilla perfume line. Except of one, I actually like these. Favorite are Supreme Vanilla and Vanilla Vibration. #zaraperfume #zaravanillacollection #affordableperfume #zara ♬ Brunch (Lofi) - Muspace Lofi
Foto: Instagram, TikTok, Zara
Objavljeno: 19.09.2023. u 13:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p