KOŽA

Zašto je njega vrata i dekoltea toliko važna?

Njega koja itekako zaslužuje pažnju!

Veliki dio redovite skincare rutine uključuje njegu lica, a koju smo s vremenom doveli do savršenstva. Već dobro savladani jutarnji te večernji beauty rituali dio su naše svakodnevice, no često neopravdano u toj njezi izostavimo naš vrat i dekolte, a koji su zapravo najglasniji pokazatelj naših pravih godina!

Kada je u pitanju mladoliki izgled kože, najviše pažnje posvećujemo njezi kože lica. Brojni preparati nam tako pomažu da odgodimo pojavu prvih neželjenih bora, no čak i u situacijama kada lice poprima mladoliki izgled, upravo vrat i dekolte otkrivaju stvarno stanje. Vrat se često naziva izdajicom ženske ljepote jer na njemu prvo primijetimo obješenu kožu i duboke bore, a podbradak je samo nepoželjan dodatak.

Kako koža vrata i dekoltea prva pokazuje znakove starenja, potrebno joj je posvetiti dovoljno pažnje kroz redovitu njegu. Sigurno se sada pitate gdje ćete smjestiti još kozmetičkih proizvoda koji se koriste ciljano u vezi vrata i dekoltea, budući da je prostora na vašim policama za kozmetiku sve manje. Olakotna je okolnost ta što uvijek možete koristiti kreme koje redovito upotrebljavate u svojoj njezi lica, samo nanesite njihov deblji sloj na vrat i dekolte. Također obratite pažnju da kremu dobro umasirate u kožu i to pokretima prema gore, stoga ne čekajte da vas prvi znaci starenja potaknu da u svoju beauty rutinu uvrstite ovu itekako važnu njegu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.10.2021. u 09:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p