KOŽA

Zašto svi pričaju o ovoj kremi s retinolom koja je nedavno stigla i na domaće tržište?

Krema koju smo jedva čekali isprobati!
Sigurni smo da se na gotovo svakoj kozmetičkoj polici može pronaći barem jedna dobra krema za njegu kože lica! Riječ je o univerzalnom proizvodu koji ima svoje počasno mjesto unutar svake kozmetičke torbice, a ako još niste pronašli onaj koji će ukloniti gotovo sve nepravilnosti na koži lica te joj vratiti mladolik izgled, onda ovu kremu koja je stvorila pravi hype na društvenim mrežama morate isprobati!

Ovih dana nastala je prava pomama za jednom kremom koja je nedavno stigla i na Hrvatsko tržište, a riječ je o favoritu francuskih ljekarni A313 koji obožavaju žene diljem svijeta. Također, svoju naklonost prema ovom proizvodu pokazala je i Gwyneth Paltrow te je istaknula kako se upravo u ovoj kremi, baziranoj na retinolu, krije tajna njezinog mladolikog i njegovanog izgleda kože lica.

Krema koja je stvorila pravi hype na društvenim mrežama

O čemu je točno riječ? A313 zapravo je pomada s vitaminom A koja je poznata po vrhunskoj farmaceutskoj kvaliteti, izrazito guste teksture, a koja sadrži 0,12 posto retinil palmitata koji pak koža prirodno pretvara u retinoičnu kiselinu 10 do 15 minuta nakon nanošenja. S druge strane, unatoč svojoj učinkovitosti i sjajnim rezultatima koje postiže na licu, ova krema nije preteška za samu kožu jer sadrži i makrogol - sastojak koji djeluje kao čaša vode. Zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka lice je nakon korištenja nevjerojatno glatko, zaglađeno, ten ujednačen, a koža poprima izgled kao da 'puca' od zdravlja. Osim njege, gusta tekstura ove pomade funkcionira i kao zaštiti sloj na licu te zadržava njezinu vlažnost, sprječavajući daljnji gubitak vlage. A313 pomada sjajno je rješenje za mladolik izgled kože lica te je odličan saveznik u borbi protiv akni, tamnih mrlja, kao i svih drugih nepravilnosti kože lica.

Ovaj bestseller možete kupiti na policama hrvatskih ljekarni te na internetskoj trgovini Vaše zdravlje, i to bez recepta dermatologa!

@yasminzeinab Replying to @mariachristina6728 if you have any questions about A313 or where to buy outside France drop them 👇🏽 #frenchpharmacyproducts #skincarelovers🥰💗😍 #skincarecommunity #skincarenerd #A313 ♬ original sound - Yasmin
@sarahpalmyra do we want a full review? this retinol is called A313 and you can get it online but it’s a cult classic in france…and after testing it for 2 months it’s seriously one of the best retinols I’ve ever used. #frenchpharmacyskincare #a313retinol #a313 #frenchskincare #retinol #skincare ♬ Chic Hair Prime Video - Prime Video AU & NZ
@glowwithava learned fhe hard way. #a313 #frenchpharmacyskincare #retinol #nottoomuch #girlswhogetit #slugging #onedot #alittlegoesalongway ♬ original sound - <3.
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 03.03.2023. u 11:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p