KOŽA

Zašto svi pričaju o Pixi glow toniku?

Proizvod kojeg možemo pronaći na gotovo svakoj kozmetičkoj polici!

Vremena u kojima se skincare rutina sastojala od samo dobre hidratantne kreme daleko su iza nas, pa se tako na našoj kozmetičkoj polici sve češće znaju pronaći raznovrsni proizvodi za njegu kože lica u koje polažemo nade da će našu kožu vratiti u život te pokazati njezino najbolje izdanje. Jedan od proizvoda kojem rapidno raste popularnost jest tonik, kozmetički proizvod s laganom formulom i vodenom konzistencijom koji uklanja sve nečistoće te vraća pH ravnotežu koži, pa tako na tržištu možemo pronaći raznovrsne proizvode ovog tipa, no o niti jednom se ne priča toliko kao o Pixi glow toniku...

S vremena na vrijeme pojavi se određeni kozmetički proizvod oko kojeg se stvori pravi hype, a šuškanja u vezi Pixi glow tonika se ne stišavaju. Riječ je o proizvodu iza kojeg stoje većinom pozitivne recenzije, vjerojatno zato što je riječ o toniku koji zaista ima dobre sastojke u svojoj formuli, za razliku od ostalih tonika koji su prepuni alkohola, parfema i sulfata, kao glavni i odgovorni za nered na licu. Ovaj tonik namijenjen je za eksfolijaciju kože s glikolnom kiselinom, a koja je odlična za uklanjanje mrtvih stanica kože te ujednačavanje tena. Nakon korištenja ovog tonika znatno je poboljšan tonus i struktura kože te ona izgleda svježe, zdravije i sjajnije. Također ako vaša koža nije naviknuta na kiseline te ih ovim proizvodom uvodite u svoju skincare rutinu, morate imati na umu da će koži trebati određeno vrijeme da se prilagodi ovakvoj vrsti tretiranja te da bi se mogli stvoriti određeni neredi na koži, što je zapravo faza njezinog čišćenja.

Ovo stanje kože ne bi trebalo trajati dugo, a nakon nekog vremena koža ulazi u željeni balans te postaje ujednačena. Ovaj tonik prikladan je za sve tipove kože, od masne u kojoj će regulirati kritičnu T-zonu, pa sve do suhe kože, budući da pruža i određenu hidrataciju. Također kako se trenutno nalazimo u ljetnom razdoblju, nakon njegovog korištenja ne zaboravite nanijeti na lice SPF faktor, a sam tonik je najbolje koristiti svaki drugi dan!

Objavljeno: 24.06.2020. u 11:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p