KOŽA

Zašto svi pričaju o Ulola kozmetici?

Proizvodi za njegu kože iza kojih se nalazi hrpa pozitivnih recenzija!

Sigurno ste primijetili kako je u beauty svijetu sve prisutniji trend prirodne kozmetike, a koji prati porast svjesnosti o utjecaju kozmetike na naše zdravlje. Kako sve što nanesemo na našu kožu ulazi direktno u krvotok, vrlo je važno imati na svojoj kozmetičkoj polici kvalitetne proizvode koji neće štetiti organizmu, a koji će istovremeno biti funkcionalni te pružati sve ono što je koži potrebno kako bi bila njegovana, sjajna i zdrava, a upravo smo takve proizvode izdvojili u nastavku!

Koliko god naše kozmetičke police bile pretrpane raznovrsnim proizvodima za njegu kože lica, nekako se i dalje pronalazimo u intenzivnoj potrazi za onim savršenim proizvodom koji će u tren oka ukloniti ono što na svome licu baš i ne volim vidjeti te pružiti koži besprijekoran, zdrav izgled. Kada biramo određen proizvod, vrlo nam je važno da iza njega stoji topla preporuka drage nam prijateljice ili da o njemu možemo pročitati nekoliko dobrih recenzija, a u posljednje vrijeme sve su glasnija šuškanja o domaćem brendu prirodne kozmetike Ulola.

Riječ je o visoko kvalitetnim proizvodima koji su rađeni po tradicionalnim recepturama, iskorištavajući prirodne sastojke na vrlo inovativan način. Proizvodi ovog brenda idealni su ako imate osjetljivu kožu lica jer je njihova formula bez toksičnih sastojaka, parabena, umjetnih mirisa i bojila, pa tako možete biti sigurni da neće napraviti nered na licu.

U njihovoj pondi možete pronaći bezuljni lagani fluid serum, Lock and Load, koji je idealan za zaštitu kože od stresnog i urbanog načina života te smanjuje njezin gubitak vlage, ostavljajući kožu toniranom, zdravijom i otpornijom. Nadalje, jedan od velikih favorita je i Facelift 4 Update, obnavljajući serum za lice na bazi četiri ulja, koji je idealan za njegu zrele kože kojoj treba vratiti sjaj. Pored navedenih proizvoda, u nastavku smo izdvojili još nekoliko favorita koje se svakako isplati staviti u svoju shopping košaricu, stoga odaberite onaj koji će najbolje odgovarati potrebama vaše kože!

OX Rise and Shine

YBW Freeze Yourself

N² Probiotic Security First

Probiotic Pollution Solution

Probiotic Lock and Load

N² Facelift 4 Update

Foto: Instagram, Ulola
Objavljeno: 08.08.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p