KOŽA

Znamo koji parfem je proglašen najboljim u 2020. godini te ga sigurno imate u svojoj kolekciji!

Parfem o kojem se ne prestaje pričati!

On pruža točku na i svakom našem outfitu, odličan je odabir u onim danima kada želimo svom izgledu pružiti svojevrsno osvježenje te svoje domove gotovo nikada ne napuštamo bez tih nekoliko kapljica koje znače razliku. Naravno, govorimo o parfemima bez kojih ne možemo zamisliti niti jednu kozmetičku policu, a ove godine jednom mirisu je pošlo za rukom da se pronađe u gotovo svakoj mirisnoj kolekciji...

Od kada je a Lancôme predstavio miris Idôle, o njemu se ne prestaje šuškati. Veliku pažnju svakako je privukao svojim neobičnim izgledom, budući da je riječ o najtanjoj bočici na svijetu, od svega 15 mm, a za koju je zaslužan arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi. Ovim dizajnom odao je počast tehničkom razvoju i inovacijama industrije, a osim samog izgleda, njegov raskošan i blag, svjež i zavodljiv miris, za kojeg su zaslužne parfumerke Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec, osvojio je žene diljem svijeta i to na prvu. To potvrđuje i nedavno dodijeljena nagrada Fragrance Foundationa, koji je ovom parfemu dodijelio nagradu za najbolji ženski miris, odnosno Fragrance of the Year – Women’s Prestige, Francuske i SAD-a za 2020. godinu.

Idôle miris istovremeno je nježan i moćan, a u samom srcu formule nalazi se cvjetni akord, kojeg odlikuje esencija latica ispartanske ruže iz Turske, rađena ekskluzivno za Idôle te je ujedno sam potpis mirisa. Također ovaj parfem je predstavila do sada najmlađa ambasadorica branda, američka glumica Zendaya Coleman, koja je kao njegovo zaštitno lice utjelovila novu generaciju žena koje svojim uspjehom nadahnjuju druge, pomiču uobičajene granice i daju svoj doprinos promjenama u svijetu.

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.11.2020. u 10:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p