KOŽA

Znate li koje njegujuće ulje nas oduševljava već dugi niz godina?

Ovaj univerzalni njegujući proizvod za lice, tijelo i kosu must have je svake kupaonice!

Arganovo stablo poznato je i pod nazivom 'željezno stablo' zato što je otporno na ekstremne uvjete regije iz koje potječe – Maroko, kojeg odlikuju sušna područja, sunčana i vruća klima, ali i hladne struje i snijeg u planinskom području Atlasa. Stablo raste zahvaljujući veličanstvenom sistemu korijenja koji predstavlja 5 puta veću površinu od njegove veličine iznad tla, što omogućuje dubinsko crpljenje i opskrbu vodom. Ulje plodova argana neki nazivaju i 'tekućim zlatom', a poznato je po svojim hranjivim, obnavljajućim i zaštitnim svojstvima!

Ovo ulje izuzetno je bogato esencijalnim masnim kiselinama i sterolima, a svojim moćnim sastavom pomaže održati optimalnu razinu hidratacije kože. Obožavano ulje, svojim obnavljajućim i revitalizirajućim svojstvima, čini idealnog saveznika u borbi protiv bora i njezi zrele i osjetljive kože. Osim toga, iznimno je višenamjensko – jednako učinkovito njeguje lice, tijelo i kosu. Melvitino arganovo ulje sadrži 100 % svih sastojaka prirodnog podrijetla te 99,9 % svih sastojaka dobiveno organskim uzgojem, dok je 99,9 % svih sastojaka otkupljeno je po načelima pravedne trgovine.

Proizvodi se u Maroku, bez upotrebe kemijskih otapala, a proizvodnja je strogo kontrolirana kako bi se osigurala iznimna kvaliteta. Osim toga, u više od 25 godina Melvita je razvila opsežnu ekspertizu za ovo biljno ulje: provedena su 34 ispitivanja kako bi se dokazala njegova kvaliteta i učinkovitost, a ove godine ovo izvanredno ulje slavi veliki 30. rođendan!Melvitina najveća stručnost su uljepšavajuća ulja koja pomažu njegovati kožu na neočekivano nježan, a iznimno učinkovit način. Trenutno Melvita nudi odlične popuste na sva uljepšavajuća ulja, a arganovo ulje u posebnom, slavljeničkom limitiranom izdanju možete pronaći po jednako toliko posebnoj, rođendanskoj cijeni.

Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 25.01.2021. u 12:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p