BEAUTY

Lak za nokte: elegantne nijanse kojima se uvijek vraćamo

Odlične boje za jednostavan izgled!

Uredni i njegovani nokti jedni su od najvećih pokazatelja brige o izgledu, a ne smijemo zanemariti niti činjenicu kako izgledaju iznimno lijepo i atraktivno. Tijekom ljetnih mjeseci posebno obraćamo pažnju na izgled noktiju, pa ako već niste, pravo je vrijeme za nabavu šarmantnih boja koje će se savršeno uklopiti u vruće dane.

Ljetne mjesece najčešće povezujemo s jarkim i vibrantnim nijansama, no ipak i on nešto nježnije ili zagasitije sjajan su odabir. Naime, pastelne nijanse vrlo lijepo pristaju i dolaze do izražaja na preplanuloj puti, pa se definitivno radi o odabiru s kojim ne možete pogriješiti, a s druge strane i one nešto tamnije pružaju bezvremenski elegantan i sofisticiran izgled. Kako bi lak za nokte što dulje trajao te ljepše prianjao, prije samog nanošenja potrebno je pravilno pripremiti nokat. Prvi korak je naravno odstranjivanje laka koji se već nalazi na noktima, a potom i rašpanje ploče nokte kako bi bila glatka. Također, nemojte zanemariti niti kožicu te ju jednosatno pogurajte i odrežite ako je nešto veća. Nadalje, nakon što ste pripremili nokat, vrlo je poželjno na njega nanijeti bazu koja je bezbojna, a tu je da čuva nokat od štetnih kemikalija te hrani. Po završetku lakiranja, ako želite kao završni sloj možete nanijeti premaz koji ima daje finalni sjaj i dodatno fiksira lak na noktima.

Essie Nail Lacquer Blanc, Essence the gel nail polish

Tom Ford Sugar Dune, NARS Cosmetics Nail Polish Kalymnos, Yves Saint Laurent 24 Rose Abstrait

Kao što smo napomenuli, pastele i zagasite nijanse vrlo su poželjne u ljetnim danima te izgledaju jednako atraktivno kao i one nešto žarkije, stoga ako ste ljubitelj minimalizma, elegancije i profinjenosti, svakako se odlučite za neku od boja koje predlažemo jer možete biti sigurni kako kvaliteta u kombinaciji s postojanim i lijepim izgledom neće izostati.

Chanel Le Vernis 500 Rouge Essentiel, Essie Sheer Silhouette

Foto: Essie, Essence, Tom Ford, Chanel, Nars, YSL, Instagram
Objavljeno: 01.07.2019. u 12:15
Tagovi: lak za nokte

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p