MAKE UP

2021. godina je pri kraju, a ove maskare istaknule su se kao najtraženije!

Maskare o kojima se ne prestaje pričati!

Kada bi zavili u baš svaku kozmetičku torbicu, pored standardnog crvenog ruža za usne i omiljenog pudera, ono što bi sigurno još pronašli je dobra maskara. Lijepe, duge i voluminozne trepavice ove godine bile su nešto čemu smo najviše naginjali u svom make up looku, a to savršeno potvrđuju maskare o kojima smo ove godine najviše i pričali!

Unazad dvije godine, od kako traje cijela ova situacija s korona virusom, pogled je postao nešto čemu pridajemo najviše pažnje jer zbog stalnog nošenja zaštitne maske, upravo su oči te koje su se najviše nalazile u našem fokusu. Tako su se maskare pronašle i u kolekcijama onih koji možda ranije i nisu bili ljubitelji ovog make up proizvoda, a svatko tko se barem jednom upustio u potragu za savršenom maskarom zna koliko je teško pronaći onu koja će najbolje ispuniti sve one silne zahtjeve koje imamo. Od maskare očekujemo da besprijekorno uvije trepavice, učini ih vizualno gušćima i većima te da kreira onaj zavodljiv look kojeg toliko volimo vidjeti. Ovakav efekt teško je postići s trepavicama koje su prirodno kratke, no neke maskare su uspješno doskočile i tom problemu, pa se tako o njima nije prestajalo pričati kroz cijelu 2021. godinu. O kojim je maskarama točno riječ, otkrijte u nastavku!

Too Faced Better Than Sex Volumizing Mascara, Charlotte Tilbury Pillow Talk Push-Up Lashes Volumizing and Lengthening Mascara

Benefit Cosmetics They're Real! Lengthening & Volumizing Mascara

MAC Extended Play Gigablack Lash Mascara, Giorgio Armani Eyes to Kill Mascara Classico

Pupa Vamp! Extreme Maskara

Foto: Instagram, Too Faced, Charlotte Tilbury, Benefit Cosmetics, MAC, Giorgio Armani, Pupa
Objavljeno: 16.12.2021. u 09:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p