MAKE UP

3 koraka kako da dnevni make up pretvorite u večernji

Besprijekoran izgled nikada nije bio jednostavniji!

Brojne obaveze i zahtjevan dnevni raspored učinili su našu svakodnevicu užurbanijom no ikad. Koliko puta ste se samo uhvatili kako trčite s jednog mjesta na drugo, vođeni važnim poslom kojeg je potrebno obaviti, a vremena za odlazak doma i osvježavanje make up looka nema ni na vidiku? Zato je potrebno svoj make up učiniti postojanim kako bi unatoč brojnim obavezama izgledali besprijekorno, a kako to postići, saznajte u nastavku!

Zbog pregršt obaveza naša jutarnja rutina ujedno je postala i ona beauty jer jedino tada imamo vremena odvojiti pokoji trenutak za sebe. Nadalje, vrijeme koje provedemo ispred ogledala pripremajući se za brojne aktivnosti sve je kraće, a zahtjevi za besprijekornim izgledom svakim danom su sve veći. Kako je česti slučaj da nas nakon napornog radnog dana očekuju razne prigode na kojima želimo izgledati besprijekorno, važno je svoj make up učiniti postojanim. Sigurno nitko od vas nema vremena za uklanjanje dnevnog make upa te njegovog ponovnog nanošenja za večernje prigode, a nošenje toliko šminke u torbici ne samo da nije higijenski, već stvara dodatno opterećenje i zatrpanost. Stoga pojednostavite svoju transformaciju dnevnog looka u onaj večernji tako što ćete istaknuti ključne dijelove svoga lica, oči i usne, a sve što vam za to treba su olovka i ruž za usne te olovka za obrve.

Za obrve se često kaže da su okvir našeg lica, pa neka njihovo oblikovanje bude glavni fokus vašeg dnevnog make upa. Da bi izgled obrva bio postojan tijekom cijelog dana potrebno je koristiti proizvode koji su dugotrajni i intenzivniji. Upravo iza takvih proizvoda stoji omiljeni Avon koji je već poznat po tome da uvijek donosi nešto novo i drugačije u naše kozmetičke torbice. Avon mark. Brow Tattoo olovka za obrve jedinstveni je make-up proizvod koji garantira bezbrižnost nakon nanošenja zbog svog inovativnog aplikatora s trostrukim vrhom, koji imitira prirodne dlačice te omogućuje savršeno precizne poteze. Tako obrva poprima prirodni oblik i željenu gustoću, a stalni popravci tijekom dana postaju dio prošlosti.

Nadalje, prekrasne usnice poželjne su tijekom cijelog dana, pa u svoj dnevni make up uvrstite Avon mark. Lip Tattoo olovku i ruž za usne. Ova dvostrana olovka za usne služi i kao olovka i kao ruž te usnama daje intenzivnu boju koja traje satima. Precizan vrh s jedne strane omogućuje lako iscrtavanje i definiciju usana, dok deblji kraj služi za popunjavanje usana bogatom bojom visokog intenziteta, koja ne isušuje usne, a idealna je za sve večernje prigode koje vas tog dana očekuju. Zato rasteretite svoju torbicu od suvišnih make up proizvoda te izgledajte sjajno u svakom trenutku dana, ma koliko god on dugačak bio!

Foto: Avon
Objavljeno: 09.01.2019. u 10:48

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p