MAKE UP

3 trenda u pedikuri koja ćemo isprobati ovog ljeta, a niste ih očekivali

Vječni klasici i poneko iznenađenje

Do kalendarskog početka ljeta brojimo još sitno, a unatoč varljivom vremenu najhrabriji od nas već su odavno uskočili u omiljene otvorene modele obuće. To što jedva čekamo prošetati najdraži par sandala ovog proljeća i ljeta, znači da i svoja stopala moramo pripremiti za poglede. Manikura je tretman kojem bismo se trebali podvrgavati cijele godine, što zbog izgleda, što zbog zdravlja naših stopala. No, to kako će ona izgledati najviše dolazi u fokus tijekom toplijih dana. Zato smo izdvojili 3 trenda koja ćemo sigurno isprobati ovog ljeta.

Ljeto je idealno vrijeme da se poigramo nešto smjelijim i zabavnijim izgledom na noktima. Kako u manikuri tako i u pedikuri. Stoga smo izdvojili tri pomalo neočekivana trenda koja ćemo sigurno probati ove sezone.

Jarke boje

Boje su ključni trendovi u pedikuri gotovo svake godine. A ove sezone posebno su popularne crvena, ružičasta, narančasta i koraljna boja. Osim ovih izrazito jakih boja, jednako su u trendu i pastelni tonovi u boji lavande, svjetlozelenoj, blijedoružičastoj, puderasto plavoj i žutoj.

Statement nokti

Trend iscrtavanja i ukrasa na noktima prenio se iz trendova manikure polako na pedikuru. Tako da se ove godine možete prepustiti eksperimentiranju, izražavanju vaše kreativne ili razigrane strane osobnosti. Statement motiv se najčešće nalazi na palcu zbog površine nokta, a motivi mogu biti sve od jednostavnih cvjetića do svjetlucavih ukrasa i apstraktnih motiva.

Francuska pedikura

Jedan klasik se ove godine nalazi među najpoželjnijim trendovima u pedikuri. Možda niste očekivali povratak ovako jednostavnog stila među goruće trendove. No, francuska pedikura u kombinaciji s kratkim noktima pun je pogodak koji uvijek izgleda elegantno i uredno.

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.06.2023. u 14:57
Tagovi: nokti, lak za nokte

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p