MAKE UP

5 beauty proizvoda koje smo ove godine kupovali zahvaljujući Tik Toku

Proizvodi o kojima se ne prestaje pričati!

Dok odbrojavamo dane do kraja ove zloglasne 2020.godine, ovaj period je poznat po sastavljanju malenih listi svega onoga po čemu ćemo pamtiti ovu godinu. Kada je beauty svijet u pitanju, utjecaj popularnih društvenih mreža nešto je što ne možemo zanemariti, posebice kada je u pitanju Tik Tok, koji je u vrlo kratkom roku postao prava riznica skincare i make up savjeta, ali i razlog zašto su brojni proizvodi u ovoj godini doživjeli pravi pravcati procvat...

Pravi primjer toga je i drogerijski brend CeraVe, koji već godinama postoji na tržištu, no ove godine njegove brojke prodaje ostvarile su značajan rast, od čak 65%, a sve zahvaljujući Tik Toku na kojem je nemoguće bilo ne primijetiti proizvode ovog brenda. Od njihove bogate skincare ponude posebno se istaknuo CeraVe Salicylic Acid Cleanser, koji zahvaljujući pročišćenim sastojcima odgovara baš svakom tipu kože te savršeno uklanja njezine nečistoće, ne ostavljajući kožu suhom. Za razliku od drugih čistača na tržištu koji nakon korištenja ostavljaju onaj iritantni osjećaj zatezanja, ovaj proizvod hidratizira kožu, čineći ju mekšom i sjajnom.

@jasvlogz

Just a little guide for future CeraVe shoppers! :) #skincare #skin #skincareroutine #skincareadvice #clearskin

♬ original sound - jas

Pored ovog proizvoda, pažnju na Tik Toku također je ukrao i popularan The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, tretman za kemijsku eksfolijaciju kože. Ono po čemu je ovaj proizvod specifičan jest njegova crvena boja, zbog čega na licu stvara pomalo jeziv dojam te sadrži kombinaciju 30% alfa hidroksi kiselina (AHA), i to glikolne, mliječne, vinske i limunske, te 2% beta hidroksi kiseline, odnosno salicilne kiseline. Njegovo korištenje nije prikladno za baš svačiji tip kože, posebice za osjetljivu gdje bi ovakva kombinacija kiselina mogla stvoriti razne probleme na koži, a također je za njegovo korištenje važna i disciplina u nanošenja SPF faktora kako biste izbjegli eventualna oštećenja kože, bez obzira na to što se nalazimo u zimskim mjesecima. Nadalje, ovaj eksfolijant se nanosi poput maske, dakle ne duže od 10-ak minuta, te ćete osjetiti blago peckanje i osjećaj topline, a nakon što ga isperete s lica, koža će biti nevjerojatno mekana, sjajna i ujednačena. Definitivno je riječ o sjajnom proizvodu koji postiže odlične rezultate kada se zna pravilno koristiti.

@honeydewgloss

one thing that actually deserves the hype #theordinary #foryou #skincare #fyp #foryoupage

♬ original sound - :))

Pored ovih proizvoda, u nastavku smo izdvojili nekoliko proizvoda iz svijeta make upa i njege kose, a o kojima se još uvijek ne prestaje pričati!

 

@atherealrose

#loreal #infallible #lorealinfaillible #foundation #makeup #beautyroutine #beautyhacks #beautytutorial #skin #perfectskin #usethis #money #model

♬ original sound - Athereal Rose
@katrina_hong

It’s called Essence Kiss the Black Sheep lipstick.

♬ original sound - 𝗸 𝗮 𝘁 𝗿 𝗶 𝗻 𝗮
@agatherenou

hi some of you asked how I do my hair! this is it! #shecandoit #normalpeople #foryou #fyp

♬ Say So X Whip Out The Stick - rapidsongs

 

CeraVe Salicylic Acid Cleanser, The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Revlon One-Step Hair Dryer & Volumizer Hot Air Brush

Essence Kiss The Black Sheep Lipstick, L'Oréal Paris Makeup Infallible 24HR Fresh Wear Liquid Longwear Foundation

Foto: Instagram, Tik Tok, Essence, L'Oreal, Revlon, CeraVe, The Ordinary
Objavljeno: 31.12.2020. u 10:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p