MAKE UP

5 crvenih ruževa koji nose status 'najprodavaniji'

Ruževi koji su se sigurno pronašli i na vašoj kozmetičkoj polici!

Baš kao što bijelu košulju možemo pronaći unutar svakog ormara, tako crveni ruž možemo pronaći unutar svake kozmetičke torbice. Bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up te ga koristite na redovnoj bazi ili njegovu upečatljivu nijansu čuvate za one posebne prilike, crveni ruž nebrojeno puta je dokazao kako je apsolutni must have baš svake make up kolekcije!

Često se zna reći za crveni ruž da je bezvremenski klasik u svijetu ljepote, a osim što sjajno pristaje baš svima, kod ovog make up proizvoda posebno volimo to što ima moć u sekundi osvježiti naša najjednostavnija modna izdanja. Također ovaj proizvod 'uskače' u trenucima kada naša koža i nije u baš najboljem izdanju te ju je potrebno 'vratiti u život', a vole ga koristiti i najveći amateri u šminkanju, budući da je njegova primjena vrlo jednostavna. Crveni ruž je s vremenom postao sinonim i za samouvjerenost i glamur, a u posljednjih nekoliko sezona izašao je iz svojih okvira svečanih prigoda i elegancije te se odlično snašao u svakodnevnim prigodama i dnevnim varijantama, a posebice u onim danima kada se jednostavno želimo osjećati posebno.

No, baš kao što je slučaj i s drugim make up proizvodima, ništa drugačije nije niti kada je ruž za usne u pitanju, pa tako možemo izdvojiti proizvode pojedinih brendova koji su za nijansu funkcionalniji od drugih, pa kao takvi nose status najprodavaniji. Neki proizvodi su ljubiteljice dobrog make upa osvojili svojom intenzivnom bojom, drugi nježnim osjećajem na usnama, dok treći svojom dugotrajnošću, a upravo smo takve crvene favorite izdvojili u nastavku!

Chanel Rouge Allure – Pirate

Giorgio Armani Rouge Ecstasy Lipstick

Lancôme Mert & Marcus L’Absolu Rouge

MAC Matte Lipstick Ruby Woo

YSL Rouge Volupté – Rouge Tuxedo

Foto: Instagram, YSL, MAC, Lancome, Giorgio Armani, Chanel
Objavljeno: 19.05.2020. u 11:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p