MAKE UP

Drogerijski puderi koje vole koristiti poznati make up artisti

Puderi koje morate i sami testirati!

Bez obzira na to jeste li veliki ljubitelj make up proizvoda ili se sjetite da isti postoje samo kada su neke važnije prigode u pitanju, ono što se sigurno može pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici jest kvalitetan puder. Iako je riječ o proizvodu koji je zaista sveprisutan, njegov odabir stvara najviše muka i nedoumica, stoga je ponekad najbolje osloniti se na izbor svjetskih make up stručnjaka...

Luksuzi beauty brendovi svoje povjerenje uglavnom zadobiju vrtoglavom cijenom, pogotovo ako smo kadra voditi se onom da cijena ovisi o kvaliteti proizvoda. No, ponekad ti isti proizvodi ne opravdavaju svoju visoku cijenu te nisu ni blizu funkcionalni kao oni proizvodi iz cijenom pristupačnijih kategorija. Zbog zaista bogate ponude tržišta, pronaći idealan puder postalo je prava noćna mora, pa će tako svatko od nas isprobati gomilu proizvoda, a možda i tada ne uspjeti pronaći onaj odgovarajući. Kako biste u svojoj potrazi sačuvali živce, ali i novce, nije naodmet zaviriti u kozmetičke torbice svjetskih poznatih make up artista, koji ponekad za uljepšavanje kože poznatih koriste pristupačne drogerijske proizvode.

Primjerice, Maybelline Fit Me! Matte and Poreless Foundation obožava koristiti make up artistica Amber Dreadon, a ovaj tekući puder zadobio je svoju naklonost zbog širokog raspona tonova te laganog mat efekta koji traje baš cijeli dan. Pored ovog pudera, u nastavku smo izdvojili još neke pudere koji su se pokazali dostojnima i najvećih zvijezda!

L'Oréal Paris True Match Super-Blendable Foundation

Maybelline Fit Me! Matte and Poreless Foundation

NYX Cosmetics Can't Stop Won't Stop Foundation

Revlon Colorstay Combination Oily Skin Tekući puder

Wet n Wild Photo Focus Foundation

Foto: Instagram, Wet n Wild, Revlon, NYX, Maybelline, L'Oreal
Objavljeno: 29.04.2020. u 13:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p