MAKE UP

5 korektora idealnih za prikrivanje svih nepravilnosti na licu

Korektori o kojima se ne prestaje pričati!

Moramo priznati kako ni sami ne znamo koliko redaka je ispisano o puderima i načinima njihovog funkcioniranja, a u prilog tome ide i činjenica da niti jedna kozmetička torbica nije potpuna bez njih. No, kako biste kreirali savršeni izgled kože lica te uspješno prikrili sve nedostatke koji nas s vremena na vrijeme iznenade, poput prištića ili tamnih podočnjaka, nije dovoljno oslanjati se samo na puder, već na čarobni štapić zvan korektor!

Kada je svakodnevna make up rutina u pitanju, korektor i ne dobiva toliko pažnje koliko zapravo zaslužuje, a uglavnom ga se sjetimo samo kada je potrebno na brzinu prikriti činjenicu kako cijelu noć nismo oka sklopili. Korektor je sjajan proizvod za prikrivanje natečenosti lica, kao i podočnjaka, no to nije jedina njegova uloga. Tako na tržištu možete pronaći sjajne, kremaste korektore koji sadrže visoku moć prikrivanja, pa tako vrlo uspješno mogu 'sakriti' i sitne nepravilnosti na koži lica, koje nerijetko svojim pojavljivanjem znaju pokvariti dan. U nastavku smo izdvojili drogerijske favorite kao i razloge zašto se baš ti korektori moraju pronaći u vašoj kozmetičkoj torbici!


Maybelline SuperStay Full Coverage Lin Lasting Under Eye

Iako iz samog naziva možete zaključiti kako je riječ o korektori koji je namijenjen za prikrivanje tamnih podočnjaka, njegova formula toliko je snažna i postojana da ga možete koristiti i na ostalim dijelovima lica. Ovaj korektor potpuno prekriva nedostatke na licu, unatoč svojoj laganoj formuli, a na koži može trajati i do 24 sata te dolazi u čak 12 različitih nijansi!L’Oreal Infallible Longwear More Than Concealer

Ako vam je općenito veliki problem pronaći odgovarajuću nijansu, onda je ova linija korektora idealna za vas, budući da dolazi u 25 nijansi. Ono što volimo kod ovog korektora jest velika, plosnata četkica što znatno olakšava njegovo nanošenje, pa ga tako možete koristiti i kao sjajnu zamjenu za puder, ako ne volite osjećaj težine na svome licu.

NYX Concealer Wand

Ovaj korektor pokazao se idealnim za prikrivanje crvenila i općenito za ujednačavanje tona kože. Također zbog formule bogate hranjivim sastojcima neće preteško 'sjesti' na kožu lica, no budući da je njegova formula nešto gušća, pripremite se na to da ćete ga trebali malo duže blendati kako bi se dobro stopio s vašom kožom.

L’Oreal Infallible Longwear More Than Concealer, NYX Concealer Wand

Wet ‘n’ Wild Photo Focus Concealer

Riječ je o vrlo laganom korektoru koji se sjajno prilagođava vašoj prirodnoj boji kože, ne ostavljajući tragove, a također funkcionira sjajno i kao podloga za šminkanje očiju, stoga ga slobodno možete koristiti i kao primer prije nanošenja sjenila. Ono što posebno volimo kod ovog korektora jest to što se ne uvlači u sitne borice i nabore na koži te djeluje vrlo prirodno.

Revlon Photoready Candid Antioxidant Concealer

Ovaj korektor bi se trebao pronaći u kozmetičkoj torbici svakoga tko ima problematičnu kožu lica. Revlon Photoready Candid Antioxidant korektor sjajno prikriva i najtvrdoglavije akne, kao i druge upalne procese na koži, posvjetljujući njihov izgled zahvaljujući kofeinu koji se nalazi u formuli. Također je njegovo pakiranje sjajno osmišljeno jer nikada nećete istom četkicom dirati isto mjesto na koži te prenositi eventualne bakterije na ostale dijelove kože, povećavajući samu upalu.

Wet ‘n’ Wild Photo Focus Concealer, Revlon Photoready Candid Antioxidant Concealer

Foto: Instagram, Maybelline, L'Oreal, NYX, Wet'n'Wild, Revlon
Objavljeno: 15.01.2020. u 11:31
Tagovi: Make up, korektor, koža

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p