MAKE UP

5 korektora koji prikrivaju baš sve nepravilnosti na koži

Proizvod koji morate imati u svojoj make up kolekciji

Moramo priznati da je sadržaj naših kozmetičkih torbica svakim danom sve puniji, pogotovo dolaskom nešto toplijeg vremena. Neke nove palete i ruževi vibrantnijih boja poprilično su okupirali našu pažnju, pa su samim time vrlo korisni proizvodi, nepravedno, pali u posve drugi plan. Jedan od tih proizvoda je i korektor, dobar saveznik besprijekornog tena, a u nastavku smo izdvojili one najbolje!

Korektor je često prvi izbor svih nas kada se pojavi problem velikih, tamnih krugova. No, pored prikrivanja znakova umora i iscrpljenosti, ovaj proizvod je izvrstan i za prikrivanje akni, nepoželjnog crvenila na licu, a oni nešto jače prekrivne moći mogu čak sakriti i ožiljke. Kompaktna tekstura korektora zapravo je zaslužna za izvrsno ujednačavanje tena i prikrivanje svih nepravilnosti na licu, a kako bi efekt bio što kvalitetniji, važno je odabrati pravilnu nijansu i to ovisno o nepravilnostima koje želite prikriti. Žućkasti tonovi korektora najbolje će prikriti ljubičaste podočnjake, narančasti tonovi korektora odgovaraju plavim podočnjacima, dok su pak oni ružičasti pravilan odabir za podočnjake zelenkaste boje. Za prikrivanje akni ili ožiljka najbolje je ići za nijansom koja odgovara tonu kože ili pak odabrati nešto svjetliju boju od one vaše tena.

Catrice AllRound Concealer Palette

Također kada nanesete korektor, vodite računa da ga dobro izblendate kako bi se stopio s vašom podlogom, a to najbolje možete postići koristeći beauty blender. Nadalje, na tržištu možete pronaći raznovrsne korektore i to one koji se mogu pohvaliti svojom kvalitetom i razumnim cijenama. Primjerice Catrice AllRound Concealer Palette paleta dolazi u pet različitih nijansi korektora te je kao takva pogodna za prikrivanje baš svih nepravilnosti, od crvenila pa sve do tamnih krugova ispod očiju, a možete ju kupiti po cijeni od 27 kuna. U nastavku smo izdvojili još odličnih korektora, stoga obnovite svoju make up zalihu!

Maybelline Fit Me! Concealer, NARS Radiant Creamy Concealer

Charlotte Tilbury Magic Away, Aura Touch Up Pro

Foto: Instagram, Charlotte, Aura, Maybelline, NARS, Catrice
Objavljeno: 03.06.2019. u 10:11
Tagovi: Make up, korektor, beauty

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p