MAKE UP

5 najboljih pudera koji istovremeno prekrivaju sve nepravilnosti i njeguju kožu lica

Za prekrasan i zdrav izgled kože lica!

Trend beauty proizvoda koji funkcioniraju kao hibridi sve je češći u svijetu ljepote. Tako na kozmetičkim policama nerijetko možemo pronaći proizvode koji spajaju ono najbolje iz make up i skincare svijeta, pa sav fokus šminkanja nije stavljen na isključivo prekrivanje eventualnih nepravilnosti kože, već i na njezinu dubinsku njegu...

Ne tako davno, rutina spremanja za ispunjavanje svakodnevnih obaveza trajala je poprilično dugo, ponajviše zato što je bilo potrebno nahraniti kožu lica kako bi make up što bolje sjeo. Dolaskom hibridnih proizvoda koji spajaju preparativnu i dekorativnu kozmetiku, prekrasan izgled kože lica možemo kreirati brže no ikada jer sve što nam za to trebala nalazi se u isključivo jednom proizvodu. Ovaj trend najviše se može primijetiti u ponudi pudera, čije formule osim što prikrivaju eventualne nepravilnosti kože, istovremeno sadrže hranjive sastojke koji koži pružaju dubinsku hidrataciju i koji poboljšavaju njezinu kvalitetu. Pravi primjer jednog takvog proizvoda, a koji je nedavno stigao na tržište, je Max Factor Miracle Pure Skin Improving tekući puder. Po čemu je ovaj puder toliko poseban? Osim što je njegova formula tonirana, istovremeno sadrži sastojke koji njeguju kožu, kao što su vitamin C i hijaluronska kiselina, pa tako preuzima ulogu i hranjivog seruma, zbog čega prekrasno sjeda na baš svaki tip kože.

Također, ovaj puder sadrži i zaštitni faktor 30, što je sjajno jer zimi baš i nemamo naviku nanositi zaštitni faktor na kožu, a trebali bi jer zrake sunca i u onim najhladnijim danima mogu ošteti kožu lica te ubrzati same znakove starenja. Nakon nanošenja ovog pudera koža poprima prekrasan, zdrav 'glow' i ujednačen ten, a pored ovog proizvoda, u nastavku smo izdvojili i još nekoliko drugih favorita koji su sjajni saveznici njegovane kože!

Jane Iredale Beyond Matte Mineralni tekući puder, Vichy Dermablend 3D Correction

Perricone MD No Make Up serum puder

L'Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum, Max Factor Miracle Pure tekući puder SPF 30

Foto: Instagram, L'Oreal, Max Factor, Perricone, Jane Iredale, Vichy
Objavljeno: 17.01.2022. u 09:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p