MAKE UP

5 odličnih pudera u jastučiću koji će vam olakšati ljetne dane

Make up rutina koja će istovremeno pružiti njegu koži lica!

Obavljanje svakodnevnih obaveza, pogotovo kada je životni tempo nešto užurbaniji, zna biti poprilično naporno, a ljetni mjeseci nam nimalo ne idu niz ruku. Visoke temperature zapravo jedino volimo kada se nalazimo na nekoj plaži, blizu osvježavajućeg mora i s hladnim koktelom u ruci, dok u svim drugim situacijama su nam one zapravo veliki izazov. Upravo zato je važno svoja svakodnevna modna izdanja učiniti mrvicu jednostavnijima i prozračnijima, a isto pravilo vrijedi i kada je make up rutina u pitanju!

Koliko god voljeli pudere s visokom pokrivnom moći, njihovo nanošenje za vrijeme ljetnih mjeseci jednostavno nema smisla, budući da niti jedan neće preživjeti visoke temperature, ma koliko god njegova formula bila obećavajuća. Kako biste izbjegli onaj neuredan izgled koji nastaje kao posljedica 'gušenja' kože puderom te njezinog paralelnog znojenja, nije loše prilagoditi svakodnevnu make up rutinu nešto funkcionalnijim rješenjima. Sigurno ste do sada primijetili da se na tržištu mogu pronaći raznovrsne varijante pudera, od tekućih, u kamenu, pa sve do onih mineralnih, a posljednjih nekoliko sezona poprilično su veliki hit puderi u jastučićima.

Ovaj proizvod zapravo dolazi iz Azije te je najpopularniji tip pudera u Koreji, a voljet ćete ga jer pruža minimalnu pokrivnost te onaj prirodan sjaj kože. Formula ovakvog tipa pudera bogata je i esencijama koje poboljšavaju stanje kože, pa tako govorimo o proizvodu koji je sjajan spoj svega onoga što volimo u skincare i make up svijetu. U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita kojima se uvijek rado vraćamo, stoga je zaista krajnje vrijeme da se ovaj make up proizvod pronađe u vašoj svakodnevnoj rutini!

Maybelline Dream Cushion Liquid Foundation SPF 20, Bobbi Brown Skin Foundation Cushion Compact SPF 35

L'Oreal Nude Magique Cushion SPF 20

Yves Saint Laurent Touche Éclat Cushion Compact Foundation, Nivea Hyaluron Cellular Filler tekući puder u spužvici 3 u 1 nijansa

Foto: Instagram, Maybelline, Bobbi Brown, L'Oreal, Yves Saint Laurent, Nivea
Objavljeno: 16.07.2020. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p