MAKE UP

5 najboljih tuševa za oči koji garantiraju lako nanošenje

Odlični proizvodi koje obožavamo!

Baš kao što je slučaj i u modi, beauty svijet također vrlo je podložan trendovima te brzim promjenama, no ipak postoje oni neki trendovi koje baš nikada nećemo izbaciti iz beauty rutine, a tuš za oči definitivno je jedan od njih.

Glamurozan i zavodljiv izgled ponajbolje opisuje tuš za oči, a elegantna linija koja se nalazi na kapku nerijetko zadaje brojne glavobolje jer i nije najjednostavnija za nanošenje. Jednom kada se odlučite za nanošenje tuša za oči morate dobro poznavati svoje oko, odnosno njegov oblik te na temelju toga izvući liniju koja će mu pružiti najatraktivniji izgled. Nadalje, vrlo je bitno da tuš nanosite postepeno, odnosno da ne krenete odjednom vući cijelu liniju. Ovo je odličan trik jer ćete proizvod moći nanijeti preciznije i lakše ispraviti potencijalne pogreške. Također, liniju tuša prilagodite prigodi, pa za večernje izlaske kreirajte mačkasti look koji je nešto deblji, dok za dnevne varijante možete izvući samo kutove očiju kako biste vizualno otvorili oko.


Diorshow Art Pen, Mac Liquidlast Liner, Chanel Signature de Chanel

Nanošenje tuša zahtjeva preciznost te mirnu ruku, ali i ponešto prakse stoga nemojte se obeshrabriti ako u početku budete nailazili na prepreke. S vježbom liniju tuša moguće je izvući savršeno, a kako bi vam to što lakše pošlo za rukom, nabavite kvalitetne proizvode koji će vam to i omogućiti. Aplikator ili četkica vrlo su bitni elementi te se preporučuju za početnike, ali i za one koji su vješti u ovom stilu šminkanja. Kvalitetna četkica i sam proizvod neće proizvesti isprekidanu liniju koju ćete morati ponavljati niti će s druge strane, napraviti pretanku ili predebelu, već baš onako kako treba biti. Nabavom kvalitetnog tuša na pola ste puta do upečatljivog i posebnog izgleda koji ovaj make up pruža, stoga smo u nastavku izdvojili pet odličnih proizvoda koji vas sigurno neće razočarati, već naprotiv u potpunosti oduševiti.

Urban Decay Razor Sharp, Maybelline Curvitude Liner

Foto: Instagram, Dior, Urban Decay, Chanel, Maybelline, Mac
Objavljeno: 29.05.2019. u 15:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p