MAKE UP

5 odličnih bronzera do 100 kn

Proizvod bez kojeg ne možemo!

Poznato je kako se beauty rutina mijenja jednako kako se mijenjaju i godišnja doba, stoga je potrebno proizvode koje koristite u potpunosti prilagoditi trenutnim temperaturama, no ipak unatoč promjenama postoje oni neki koji su uvijek jednako poželjni i koji baš uvijek izgledaju fantastično te licu pružaju atraktivan izgled.

Možemo se složiti kako je područje obraza u posljednje vrijeme postalo ono kojem se pridodajte ponajviše pažnje; što zbog nezaobilaznih rumenila, highlightera ili bronzera. Upravo na bronzere ćemo usmjeriti današnju beauty priču te istaknuti kako se radi o proizvodu kojeg apsolutno svaka žena mora imati u svojoj kolekciji. Ono što je toliko posebno kod bronzera činjenica je kako zaokružuje cijeli make up izgled te podaruje savršen završni sjaj i profesionalni look. Baš kao i rumenila, bronzeri također dolaze u različitim varijantama te nijansama, kao i dodatcima u vidu shimmera, pa je potrebno pomno odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem tenu. Jedna od najučestalijih pogrešaka je ona da se na boju bronzera uopće ne obraća pažnja te upravo zato dolazi do neugodnih nuspojava koje rezultiraju lošim make up-om. Pravilno odabran bronzer mora odgovarati vašem podtonu kože, a ako smatrate da sami nećete moć odabrati onaj pravi, bez imalo razmišljanja potražite pomoć prodavača u trgovini.

Loreal Back to Bronze Matte Bronzing Powder, Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

Nadalje, ljetni mjeseci poznati su po tome da obožavamo preplanuli brončani izgled, a postoji li proizvod koji će sve navedeno bolje naglasiti od spomenutih bronzera. Ono što preporučujemo u ljetnim mjesecima je korištenje ovog proizvoda i u svrhu konturera, a može poslužiti kao sjenilo za oči. Kako biste što lakše odabrali svoj idealni brozer u nastavku smo izdvojili pet odličnih proizvoda po iznimno povoljnim cijenama za koje garantiramo da su vrlo kvalitetni i izdržljivi te da vas definitivno neće razočarati, pa ako već nemate svoj primjerak, prije odlaska na more svakako nabavite jedan.

Catrice Sun Glow Matt Bronzing Powder Universal Bronze, Alverde duo bronzer, Lovely bronzer Sunny Powder Gold

Foto: Instagram, Catrice, Alverde, Lovey bronzer, Maybelline, Loreal
Objavljeno: 09.06.2019. u 00:00
Tagovi: bronzer

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p