MAKE UP

5 odličnih drogerijskih maskara koje neće razočarati

Zavodljiv pogled u nekoliko trenutaka!

Na prvi spomen make up-a, sigurni smo kako su puder, ruž i rumenilo neki od prvih proizvoda za kojima posežemo, no postoji još jedan bez kojeg niti jedan look nije potpun. Pogađate, riječ je o maskari, proizvodu koji nam podaruje zavodljiv i atraktivan izgled. Premda je uvriježeno mišljenje kako su nešto skuplji proizvodi i bolji, to nerijetko nije pravilo, a maskare koje smo izdvojili u nastavku to svakako potvrđuju!

Kao što smo spomenuli, maskara je proizvod bez kojeg ne možemo, a zašto je to tako krije se u činjenici kako je riječ o proizvodu koji izgledu pruža završni glow. Naime, kako biste odabrali pravu maskaru bitno je na umu imati nekoliko činjenica, a jedna od glavnih tiče se tipa vaših trepavica. Sigurni smo kako znate da se četkice maskara razlikuju, pa prilikom kupnje svakako treba obratiti pozornost da četkica odgovara vašim trepavicama jer samo tako će imati stopostotno djelovanje. Nadalje, osim tipa četkice, masakre dolaze i s nešto jačom i manjom pigmentacijom, stoga želite li prirodniji look odaberite maskaru koja sadrži manji udio bojila. Također, prilikom nanošenja trepavice najprije uvijte specijaliziranim uvijačem kakao biste postigli pravi luk koji će potom masakara popuniti na najbolji mogući način.

Iako su skupi proizvodi 'na glasu', ponekad nije naodmet priliku pružiti i onim povoljnijima jer možete biti sigurni kako neće razočarati. Maskare koje smo izdvojili u nastavku opravdale su sva očekivanja te su dugi niz godina omiljeni odabir profesionalnih vizažista i beauty blogerica, stoga ne preostaje nište drugo nego da već danas nabavite novu maskaru koje neće opustošiti vaš džep, ali ono što hoće je kreirati odličan izgled.

Essence Lash Princess, NYX Professional Makeup Doll Eye

Bourjois Big Lashes Oh Oui, L’Oreal Voluminous Lash Paradise, Maybelline Lash Sensational

Objavljeno: 24.01.2020. u 10:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p