MAKE UP

5 odličnih korektora koji vraćaju svjež i odmoran izgled

Korektori s kojima ćete izgledati odmorno i svježe!

Ono što se definitivno može primijetiti na našem licu jest činjenica da ni sami nismo sigurni kada smo se posljednji put pošteno naspavali. Podočnjaci, natečeno lice te općenito umoran izgled nije nešto što želimo vidjeti u odrazu ogledala, pa dok čekate da bogate kreme za njegu okoloočnog područja urode plodom, svjež i blistav izgled radije potražite u kremastim korektorima!

Imati dobar korektor pri ruci sjajna je stvar u onim danima kada se borimo s nesanicom ili smo konstantno izloženi stresu, a što se poprilično odražava na izgled naše kože. Poseban problem su veliki podočnjaci, koje i nije toliko jednostavno prikriti, no zato su tu maleni čarobnjaci, kako im se često tepa, da riješe stvar. Korektore volimo jer vrlo lako mogu stvoriti iluziju svježeg i odmornog tena, a ono što je važno jest odabrati one nešto kvalitetnije formule kako ne biste postigli suprotan efekt. Naime, pronaći dobar korektor nije baš toliko jednostavan zadatak, posebice zato što se pojedini proizvodi znaju zavući u sitne porice oko očiju te tako dodatno naglasiti situaciju koju smo prvotno željeli prikriti. Kako bi prekrivenost korektora bila dobra, odaberite korektore s jačim pigmentom te obratite pažnju na njegov sastav, odnosno sadrži li formula hranjiva svojstva jer ćete tako osim prikrivanja, svoju kožu i osvježiti.

Primjerice Lancôme Effacernes nešto je luksuznija verzija korektora kojeg volimo zbog njegove dugotrajnosti i postojanosti, a također se može pohvaliti vodootpornom formulom koja ne sjeda teško na kožu. Od drogerijskih korektora već godinama se izdvaja Maybelline Instant Age Rewind korektor koji dolazi sa spužvastim aplikatorom, a što uvelike olakšava njegovo nanošenje. Ovaj korektor pruža prirodan finiš, ne uvlači se u linije oko očiju te je bogat ekstraktom goji bobica i haloxylom koji ublažavaju pojavu tamnih krugova oko očiju.

Pored ova dva korektora, u nastavku smo izdvojili još nekoliko s kojima ne možete pogriješiti!

Bourjois Healthy Mix, AURA Touch Up Pro Extreme Concealer

Lancôme Effacernes Waterproof Protective Undereye Concealer

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer, Maybelline Instant Age Rewind Concealer

Foto: Instagram, Bourjois, Aura, Lancome, Estee Lauder, Maybelline
Objavljeno: 08.01.2021. u 11:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p