MAKE UP

5 odličnih pudera u kamenu koji pružaju svjež i matiran izgled kože

Klasici s kojima ne možete pogriješiti!

Dolazak nešto ugodnijeg vremenskog perioda ujedno je označilo i povratak omiljenih make up proizvoda u svakodnevnu rutinu. Puder je definitivno najpopularniji make up proizvod kojeg možemo pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici, pa tako možemo pronaći i njegove razne varijance, a od kojih nam je jedna posebno omiljena!

Naravno, riječ je o puderu u kamenu, koji se definitivno mora pronaći u baš svakoj kolekciji, bez obzira na to smatrate li sebe velikim zaljubljenikom u beauty svijet ili se šminke sjetite samo kada su nešto posebnije prigode u pitanju. Prednosti pudera u kamenu su brojne, a ono što najviše volimo kod ovog proizvoda jest to što u svega nekoliko poteza pruža njegovan i ujednačen izgled tena te je pravi dokaz kako je zapravo manje - više! Također ovaj proizvod volimo koristiti kada želimo matirati svoju kožu lica te pružiti joj neki završni finish, pogotovo ako prethodno nanosimo tekući puder, čije formule znaju biti dosta teške i masne.

Pomoću pudera u kamenu možete kreirati lijep finalni izgled koji će se na koži zadržati baš cijeli dan, a ako ga želite koristiti samostalno, prije njegovog nanošenja kožu lica je potrebno dobro pripremiti te dubinski nahraniti kako bi proizvod što prirodnije sjeo. U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita s kojima ne možete pogriješiti, stoga ih testirajte ako već niste!

Mac Studio Fix Powder Plus Foundation, Rimmel Stay matte

Maybelline Affinitone

Chanel Les Bieges Healthy Glow Sheer, Estee Lauder Double Matte Oil-Control Pressed Powder

Foto: Instagram, Chanel, Estee Lauder, Maybelline, Mac, Rimmel
Objavljeno: 09.09.2020. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p