MAKE UP

5 odličnih vodootpornih maskara za postojan make up

Proizvod koji garantira postojan izgled!

Kada govorimo o make up-u, možemo se složiti kako je njegova dugotrajnost jedna od najvažnijih stavki na koju obraćamo pažnju. Šminka koja se vrlo brzo nakon nanošenja obriše ili jednostavno postane neatraktivna, definitivno nije nešto što želimo, a kako bi to izbjegli postoji nekoliko jednostavnih i praktičnih trikova.

Vodootporna šminka prije je bila sinonim za televizijsko i filmsko šminkanje te određene posebne prigode koje zahtijevaju visoku razinu dugotrajnosti. Iako je vodootporna šminka, kako joj i ime nalaže, malo teža za odstraniti, koristite li pravilne otopine i proizvode u vrlo kratkom periodu možete očistiti lice. Što se tiče maskara, radi se o proizvodu koji je vrlo bitan segment svakog make up jer ga zaokruži te licu podari završni izgled, a dobra maskara je ona koja ne sljepljuje trepavice i koja se ne gruda te naravno, maksimalno produžuje trepavice.

Too Faced Better Than Sex Waterproof, NYX Professional Makeup Proof It! Waterproof Top Coat

 Vodootporna maskara idealna je opcija za sve oni kojima radni dan trajne nešto dulje od standardnih osam sati te zahtjeva postojan izgled, ali i one koji jednostavno vole biti sigurni da će proizvod nakon nanošenja biti na istom mjestu koliko god je to potrebno. Također, ne moramo dodatno naglašavati kako su vodootporne maskare odlično rješenje za vjenčanja i slične prigode kada je važno uživati u trenutku, a ne razmišljati o tome je li make up postojan i na mjestu. Budući da se beauty trendovi iz sezone u sezonu mijenjaju, vodootporne maskare ovog puta zasjele su na vrh liste onih najtraženijih, a razlog tome su sjajne formule koje ove proizvode čine laganima i jednostavno savršenima. Vodootporne maskare su definitivno proizvod kojem morate dati šansu, a mi smo izdvojili one koje su se pokazale najboljima.

Chanel Inimitable Waterproof, Bobbi Brown No Smudge, Max Factor 2000 Calorie Waterproof Volume

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.04.2019. u 00:00
Tagovi: maskara

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p