MAKE UP

5 pudera u stiku koji savršeno prikrivaju nepravilnosti

Odlična alternativa tekućim formulama!

Možemo se složiti kako su puderi jedan od onih beauty proizvoda bez kojeg ne možemo zamisliti svoju rutinu i koji su savršeni saveznici kada valja sakriti sitne nepravilnosti i kreirati besprijekoran te atraktivan izgled. Puderi u stiku su proizvod koji nije najrasprostranjeniji, no vrlo je dobar i praktičan, pa ne postoji niti jedan razlog da mu ne date šansu i u potpunosti se oduševite.

Ljetni dani i vrućine koje ih prate nerijetko vrlo loše djeluju na naš make up, a pogotovo onaj dnevni, no srećom postoji sjajno rješenje koje će zadovoljiti sve potrebe. Puderi u stiku mogu se nabaviti u nešto laganijim formulama te su iznimno praktični i jednostavni za upotrebu. Naime, ova vrste pudera nanosi se direktno na lice bez pomoći kista, ali ako želite možete ga koristiti za blendanje te činjenica koja nikako nije zanemariva tiče se brzine nanošenja, ali i veličine pudera koji stane u baš svaku torbicu. Nadalje, zbog svog krućeg stanja, puderi u stiku duže traju jer je dovoljno svega nekoliko ključnih točaka kako bi se proizvod pravilno nanio na lice te pružio zadovoljavajući izgled.

Clinique Chubby in the Nude Foundation Stick, Maybelline Fit Me Shine-Free Balance Stick Foundation, Make Up For Ever ULTRA HD Stick Foundation

Naravno, kao i kod tekućih formula i kod ove vrste pudera postoje oni s većim i manjim prekrivanjem, no i onaj najblaži se može nadograditi puderom u kamenu. Ono na što treba pripaziti prilikom apliciranja, ali i kupnje ove vrste pudera je tip kože. Suha koža i nije najbolji kandidat za pudere u stiku, iako se mogu pronaći i oni namijenjeni takvoj koži, ipak je bolje okrenuti se tekućoj varijanti. Ono što baš nikako ne smijete zanemariti je i pravilna priprema lica koja podrazumijeva hranjivi piling ili masku, kao i tretiranje proizvodima koje uobičajeno koristite kao dio svoje beauty rutine. Gotovo svaki beauty brend ima ponudu pudera u stiku, pa slobodno zavirite u ono što nude i nabavite ovu odličnu verziju za koju smo sigurni da će vas oduševiti.

Tom Ford Traceless Stick Foundation, Bobbi Brown Skin foundation stick

Foto: Instagram, Tom Ford, Clinique, Maybelline, Make Up For Ever, Bobbi Brown
Objavljeno: 02.07.2019. u 12:20
Tagovi: Puderi, puder

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p