MAKE UP

5 ruževa za usne koji savršeno pristaju proljeću

Vesele i upečatljive nijanse!

Kada govorimo o make up-u, osim dobro poznatih proizvoda poput pudera i maskare, postoji proizvod koji je definitivno jedan od najvažnijih te koji svaki look u svega nekoliko trenutaka može transformirati i napraviti fantastičnim. Naravno, riječ je o ruževima za usne koji su savršen dodatak proljetnom make up-u.

Poznato je kako je proljeće vrijeme vedrih i žarkih boja, pa sukladno tome baš kao u odjeći, volimo ih vidjeti i na usnama. Ruževi u boji definitivno su jedan od najšarmantnijih trendova kada govorimo o beauty svijetu, a nadolazeći period je idealno vrijeme za nošenje istih. S ruževima u boji je vrlo teško pogriješiti, no ono na što valja obratiti pažnju je pravilna nijansa. Naime, žarke, gotovo fluorescentne boje odlično pristaju nešto tamnijem tenu, dok one nježnije svijetloj puti. Prilikom nanošenja ruža odlučite li se za onaj klasični, a ne u formi sjajila, vrlo vjerojatno će vam biti potrebna i olovka za usne. Sigurni samo da crveni ruž nanosite uz pomoć olovke, a budući da su i ružičaste ili narančaste nijanse također zahtjevne za nanijeti bez, preporučuje se da olovke koristite i za njihovu aplikaciju.

Armani Rouge D’Armani Matte, L'Oreal Paris Color Riche Starlight in Paris

Boje koje ovog proljeća obožavamo definitivno su nijanse narančaste ružičaste, crvene i ljubičaste, a koristite li neku od njih pripazite da vam je ostatak šminke neutralan, odnosno da ne preuzima glavnu riječ jer taj zadatak u ovom slučaju imaju ruževi za usne. Budući da je ruž nešto što duže nosite na usnama, vrlo je važno da je on postojan te da se ne razmazuje. Kako biste postigli što dugotrajniji izgled pobrinite se da nabavite kvalitetan ruž koji se neće ljuštiti niti razmazati prvom prilikom, a možete koristiti i primere za usne koji su vrlo koristan proizvod. S ruževima u boji možete biti sigurni da neće proći nezapaženo, već ćete na sjajan način dočaratii sve blagodati i ljepote najdražeg  perioda u godini.

L’Oreal Colour Riche Pink Flamingo, Dior Rouge Dior Orange, Lancome L’Absolu Rouge x Camila Coelho

Foto: Instagram, Dior, Armani, Loreal, Lancome, 
Objavljeno: 18.04.2019. u 11:48
Tagovi: ruž za usne, ruž

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p