MAKE UP

5 trendova u manikuri koji će obilježiti ovu godinu!

Nosive manikure koje jedva čekamo isprobati!

Početak godine rezerviran je za prognoziranje novih trendova, s obzirom na to da je manikura općenito ogroman trend u beauty svijetu, jedva čekamo saznati sve detalje o novitetima koji nas očekuju. Prošlu godinu obilježile su viralne manikure slavnih, poput glaziranih noktiju Hailey Bieber. Kako će naši nokti izgledati u 2023. godini, saznajte u nastavku članka.

Sudeći po prošlogodišnjim stilovima manikure koje smo viđali na društvenim mrežama, clean estetika ne ide nigdje. Koliko god minimalizam dominira u svijetu mode i ljepote, maksimalističke opcije nerijetko se nađu među omiljenim trendovima. Takvoj estetici definitivno se lakše prepustiti kada se radi o manikuri ili manjim modnim detaljima.

Suptilni trendovi u manikuri koje Vogue predviđa za 2023. su izgled prirodnih noktiju i jedva vidljiva francuska manikura. Prirodni nokti su idealan izbor za svakodnevnu manikuru, a ovaj izgled se postiže mliječno bijelim ili nježno rozim nijansama. Takav odabir kamuflirat će moguće nedostatke, a ruke i nokti će izgledati zdravo i njegovano. Francuska manikura vraća se u delikatnijoj verziji s jedva vidljivim bijelim vrhom nokta. Također, ovim jednostavnim trendom možemo se poigrati i u obrnutoj verziji koja će i dalje izgledati svježe, ali upečatljivo.

Nešto smjeliji trend na noktima koji vrijedi isprobati je kromirani efekt, ali u suptilnijem izdanju. Predviđa se da će upravo ovakav izgled naslijediti najtraženiji trend u prošloj godini-glazed doughnut nokte. Ostaje nam još spomenuti da pripremite za razne vrste šljokica, metalnih dodataka, visećih kristalića i piercinga za nokte. Ovi odvažni detalji idealno pristaju dužim noktima koji će u kontekstu trendova, zamijeniti kratke.

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.01.2023. u 19:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p