MAKE UP

5 tuševa za oči koje ćete nanijeti u jednom potezu

Zavodljiv pogled koji će oduševiti baš sve!

Kada govorimo o makeupu, možemo se složiti da je tuš za oči bezvremenski klasik koji pristaje svakoj prigodi, pruža pregršt mogućnosti nanošenja i baš uvijek izgleda jednako lijepo i atraktivno. Ipak, njegovo nanošenje ponekad može zadavati velike glavobolje jer željenu liniju nerijetko nije nimalo jednostavno izvući. Srećom, postoje odlični proizvodi koji će vam taj postupak maksimalno olakšati.

Kao što smo spomenuli, tuš je predivan način isticanja očiju, ali njegovo nanošenje zahtijeva mirnu ruku, preciznost i ponešto prakse. Kako bi linija tuša bila besprijekorna, prvenstveno je potrebno dobro poznavati vlastito oko, odnosno njegov oblik i način na koji 'funkcionira'. Brojni tutorijali koje možemo pronaći na internetu vrlo često prikazuju nanošenje linije tuša u mačkastoj varijanti u svega nekoliko sekundi, no pritom je zanemarena činjenica da osoba prirodno ima mačkaste oči pa je samim time nanošenje puno jednostavnije. Upravo zato, kako se ne biste razočarali, upoznajte svoje lice jer samo tada će bilo koji makeup savršeno prijanjati i istaknuti ono najljepše.

Aplikacija tuša moguća je na više načina, no onaj koji se pokazao najjednostavnijim bez imalo razmišljanja je pomoću aplikatora koji je već sastavni dio tuša. Riječ je o četkici koja je pri vrhu tanja te kao takva sjajna za kontroliranje debljine linije, ali i cjelokupne preciznosti. Na tržištu postoji velik broj tuševa za oči, no pojedini proizvodi se ističu kao najbolji po preporuci brojih beauty influencera, ali i poznatih vizažista. Tako je Rihannin Flyliner Longwear Liquid Eyeliner oduševio sve zaljubljenike u zavodljiv pogled i to zato što je riječ o tušu koji se iznimno jednostavno aplicira, odlično je pigmentiran te dugotrajan.

Budući da je dobar i kvalitetan tuš uvijek poželjan stanovnik svake kozmetičke torbice, u nastavku smo izdvojili 5 sjajnih proizvoda za koje smo sigurni da neće razočarati!

Diorshow Art Pen

Flyliner Longwear Liquid Eyeliner

Givenchy Phenomen'eyes Brush Liner

MAC Rollerwheel Liquid Liner

Urban Decay Razor Sharp

Objavljeno: 04.05.2020. u 11:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p