MAKE UP

6 divnih rumenila koje jesenski dani obožavaju

U nekoliko poteza do sjajnog i blistavog make up-a!

Posljednjih dana primjenjivo vrijeme ne dopušta nam da se odlučimo u kojem smjeru želimo krenuti, držati se zadnjim snagama ljetnih rituala ili se ipak okrenuti onim jesenskim. Činjenica kako topliji mjeseci vole minimalno make upa-a dodatno nas potiče na to da zavirimo na beauty police te nabavimo sjajne nove proizvode koji će naš izgled učiniti neizmjerno šarmantnim.

Govoreći o make up-u, možemo se složiti kako postoji nekoliko proizvoda bez kojih niti jedan make up nije potpun. Osim maskare i podloge u navedenoj skupini nalaze se i rumenila. Rumenilo je proizvod koji kreira sjajan i podatan izgled lica, naglašava ključne dijelove  te zaokružuje cijelu beauty priču. Što se tiče jesenskih boja, budući da predstoje promjenjivi, nerijetko tmurni dani, odlučite li se svježe i vesele nijanse poput ružičaste ili narančaste možete biti sigurni da ćete privlačiti svu pažnju divnim izgledom.

Nars Orgasm, Anastasia Beverly Hills Blush Trio, YSL Couture Blush

Rumenila kakva najčešće koristimo većinom su ona u kamenu koja potom nanosimo specijaliziranim kistom, ali nema baš nikakvog razloga da priliku ne pružite i onima u sticku jer su se pokazala neizmjerno praktičnim i prijanjajućim. Prilikom kupnje rumenila vrlo je važno da odaberete nijansu koja odgovara vašem tonu kožu, a potom obratite pažnju i na koji način proizvod aplicirate. Ono što svakako valja izbjegavati je pretjerivanje ili nanošenje na prevelik dio lica jer tako ćete kreirat izgled koji nije atraktivan, a to je siguro nešto što želite izbjeći.

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick-N°25, Jane Iredale PurePressed Blush, Clinique Chubby Stick-04 Plumped Up Peony

Objavljeno: 12.09.2019. u 12:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p