MAKE UP

6 drogerijskih pudera koji odlično prekrivaju nepravilnosti na koži

Proizvodi koje obožavamo!

Možemo se složiti kako je puder beauty proizvod za koji možemo reći da je jedan od najvažnijih, a zašto je to tako krije se u činjenici kako niti jedan make up izgled nije potpun bez ovog proizvoda. Naime, kvalitetan puder temelj je dobrog make up-a te iako je uvriježeno mišljenje kako su skuplji puderi kvalitetniji, odlični drogerijski dokazuju suprotno.

Drogerijski puderi, odnosni oni koji dolaze po pristupačnim cijenama, unazad nekoliko godina dokazali su da u potpunosti mogu stati bok uz bok onim razvikanim. Puder je proizvod koji apsolutno mora odgovarati našoj koži, dakle savršeno prijanjati te isticati prirodan izgled koji bi svakako trebao isključiti osjećaj težine. Kvalitetan puder naglašava ono najbolje, ali i sakriva sitne nepravilnosti, stoga kako biste odabrali onaj pravi odvojite dovoljno vremena za isprobavanje te slobodno potražite pomoć make up artista. Dnevni make up voli prozračan izgled, stoga je dovoljno nanijeti tek jedan sloj pudera koji koristite, dok večernje varijante ipak zahtijevaju nešto glamurozniji izgled koji možete postići korištenjem pudera u prahu kako biste postigli upečatljiv završni sjaj. Nadalje, kao što smo spomenuli, drogerijski puderi odličan su izbor kada želite kvalitetan i postojan puder koji neće previše opustošiti vaš džep, a istovremeno kreirati divan izgled koji sigurno neće razočarati.

U nastavku smo izdvojili 6 odličnih pudera koje možete nabaviti po pristupačnoj cijeni, a uživati u odličnom i postojanom izgledu!

L'Oreal True Match, @tezza, Maybelline Superstay Better Skin

Maybelline FIT me! Matte, @ginemargrethe, NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation

Catrice Hd Liquid Coverage, @maralafontan, Max Factor Healthy Skin Harmony

Objavljeno: 11.11.2019. u 15:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p